Vorige | Volgende

Nijstad 0 ong HOOGEVEEN

Koopsom € 295.000 v.o.n.

Bewaar object

Omschrijving

Net even buiten Hoogeveen, in het unieke, in ontwikkeling zijnde recreatie- en woongebied, direct gelegen aan het water, prachtige BOUWKAVEL met een OPPERVLAKTE van totaal ca. 1594m² EIGEN GROND incl. een STUKJE WATER (1594m² waarvan grond 1007m² en restant bijbehorend water).

Op deze kavel mag u uw RUIM BEMETEN DROOMHUIS realiseren maar ook kunt u zelfs nog een MULTIFUNCTIONEEL BIJGEBOUW realiseren van maar liefst maximaal 150m² voor b.v. combinatie WONEN/WERKEN/GASTENVERBLIJF/GARAGE etc..

Voor het geldende bestemmingsplan met bebouwingsvoorschriften e.d. verwijzen wij u naar WWW.RUIMTELIJKEPLANNEN.NL alwaar u precies kunt lezen wat er allemaal toegestaan is. Via deze internetpagina gaat u dan naar Bestemmingsplan Buitengebied Noord, deelplan Nijstad 2014.

In het totaal worden er aan de noord/oostzijde van het water 14 luxe woningen gebouwd t.b.v. permanente bewoning, welke woningen allemaal aan het water grenzen.

Het totale te ontwikkelen gebied heeft een oppervlakte van ca. 30 hectare waarvan ca. 19 hectare water en bepaalde delen van de gronden worden o.a. ingericht voor dag- en verblijfsrecreatie (met strand, parkeren, park, paviljoen met restaurant e.d.).

Echt een unieke locatie, net buiten de bebouwde kom van Hoogeveen, waar het "nieuwe wonen" optimaal gerealiseerd kan worden.

De grond is bouwrijp en kan worden bebouwd.

De koopsom is vrij op naam!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1007 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Hoogeveen
Sectie
Z
Perceel
189
Oppervlakte
1594 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan water, buiten bebouwde kom, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Nijstad 0 ong HOOGEVEEN

naar Nijstad 0 ong HOOGEVEEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object