Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Hollandscheveld 7913 AA

Riegshoogten

7913 AA Hollandscheveld

Omschrijving

IN HET CENTRUM VAN HET DORP, DE WINKELS OM DE HOEK. LEVENSLOOPBESTENDIG: ALLE VOORZIENINGEN (SLAAP- EN BADKAMER) OP DE BEGANE GROND.
TOTAAL 4 VRIJSTAANDE WONINGEN, WAARVAN 2 REEDS ZIJN GEBOUWD, MET GARAGE (GESCHAKELD) EN TUIN.

Op een perceel vlakbij de winkelstraat Het Hoekje, 4 (met de garages aan elkaar geschakelde) vrijstaande woningen gebouwd. Twee woningen aan de...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 299.500,- tot € 299.500,- Gebruiksoppervlakte 120 m² Inhoud 480 m³ Perceeloppervlakte 252 m² t/m 273 m² Start bouw 01-03-2019 Oplevering 01-10-2019 Aantal kavels 4 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

IN HET CENTRUM VAN HET DORP, DE WINKELS OM DE HOEK. LEVENSLOOPBESTENDIG: ALLE VOORZIENINGEN (SLAAP- EN BADKAMER) OP DE BEGANE GROND.
TOTAAL 4 VRIJSTAANDE WONINGEN, WAARVAN 2 REEDS ZIJN GEBOUWD, MET GARAGE (GESCHAKELD) EN TUIN.

Op een perceel vlakbij de winkelstraat Het Hoekje, 4 (met de garages aan elkaar geschakelde) vrijstaande woningen gebouwd. Twee woningen aan de Riegshoogtendijk en twee woningen aan de Ds. Kooimanstraat.

Het gaat om totaal 4 uitstekend geïsoleerde, d.m.v. garages geschakelde vrijstaande levensloopbestendige en onderhoudsarme woningen met garage, gelegen op een aantrekkelijke locatie aan de Riegshoogtendijk en de Ds. Kooimanstraat. De ligging ten opzichte van de dagelijkse voorzieningen is erg gunstig, ze zijn op korte loopafstand te bereiken. Bij elke woning kan op eigen terrein geparkeerd worden.

De levensloopbestendige woningen zijn als volgt ingedeeld:

BEGANE GROND: Entree met trapopgang, meterkast en toilet; doorzon-woonkamer met aan de voorzijde (straatkant) de woonkamer en aan de tuinzijde de keukenruimte; vanuit de keukenruimte is de slaapkamer bereikbaar met aansluitend de badkamer welke standaard uitgevoerd wordt met een dubbele wastafel, douche, toilet en betegeling tot plafondhoogte; vanuit de keukenruimte is tevens de garage bereikbaar, welke volledig is geïsoleerd, voorzien van sectionaal roldeur aan de voorzijde, witgoedaansluiting en tuindeur aan de achterzijde.

1e VERDIEPING: 2 ruime slaap-/hobbykamers van resp. ca. 15m² en een 2e badkamer uitgevoerd met toilet, wastafel en betegeling tot plafondhoogte. De badkamer wordt uitgevoerd met een dakraam.
Via vlizotrap bereikbare bergruimte.

BIJZONDERHEDEN: Gehele woning wordt voorzien van kunststof kozijnen met draai-/kiepramen; HR C.V.- ketel, type Daalderop CoolCube; vloerverwarming begane grond en de verdieping middels radiatoren.
Uw nieuwe woning met alle gemakken op de begane grond! Met uw eigen wensen kan rekening gehouden worden.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 299.500,- - € 299.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 120 m² Inhoud 480 m³ Perceeloppervlakte 252 m² t/m 273 m² Start bouw 01-03-2019 Oplevering 01-10-2019 Aantal kavels 4 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis

Foto's

Video's

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.