Ruinen – 2-1 kap 3, Ruinen

€ 390.000,-

DE VERKOOP IS GESTART: Wil je in aanmerking komen voor één van deze woningen? Informeer dan snel bij ons kantoor in Zuidwolde voor meer informatie. Einde inschrijving is op maandag 27 mei om 10.00uur. Let op: Mensen woonachtig in Ruinen, werkende in Ruinen of oud inwoners van Ruinen gaan voor! Daarnaast geldt er een zelfbewoningsplicht. […]

DE VERKOOP IS GESTART:
Wil je in aanmerking komen voor één van deze woningen? Informeer dan snel bij ons kantoor in Zuidwolde voor meer informatie. Einde inschrijving is op maandag 27 mei om 10.00uur. Let op: Mensen woonachtig in Ruinen, werkende in Ruinen of oud inwoners van Ruinen gaan voor! Daarnaast geldt er een zelfbewoningsplicht.

Graag in het dorp Ruinen blijven wonen? Met deze 3 2-onder-1 kap woningen wordt medio oktober gestart met bouwen. De woningen voldoen aan de laatste eisen van duurzaamheid, zo zijn er 6 zonnepanelen en een luchtwaterwarmtepomp.

De woningen liggen op percelen variërend van 182m² tot 193m² en hebben een gebruikersoppervlakte van 112m², waarvan 102m² wonen. De woonruimte is boven royaal door de dakkapel aan de voorzijde en de hoge gootlijn aan de achterzijde.

Indeling: Voorentree met daar toilet, trapopgang met daaronder een provisiekast, straatgerichte keukenruimte van 15,7m² en tuingerichte woonkamer van 18,5m² met dubbele uitslaande tuindeuren en doorloop naar de bijkeuken alsmede de berging. De bijkeuken heeft een tuindeur en witgoedaanslutingen. De berging geeft toegang tot de dubbele uitslaande deuren aan de opritzijde en de technische ruimte. Er is vloerverwarming aanwezig op de begane grond.

1e Verdieping: Overloop met totaal 3 slaapkamers, resp. 13,2m², 8,8m² en 7,8m² groot. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, douchehoek, toilet en wastafel. De slaapkamers kunnen middels infraroodpanelen worden verwarmd.

Zolder: Via vlizotrap vanaf de overloop is de beloopbare zolderruimte bereikbaar voor extra bergruimte.

Bijzonderheden:
– Er is geen keuken opgenomen en valt buiten de koopsom;
– De projectnotaris is Lexis te Ruinen;
– De woningen worden gebouwd door Benning Bouw;
– Start bouw medio oktober, mits alle woningen verkocht zijn;
– De technische installaties worden gerealiseerd door Intechneau Ruinen;
– De kadastrale inmeetkosten alsmede de akte van levering grond bij de notaris zijn voor rekening van verkoper;
– Het is mogelijk om BouwGarant af te sluiten via de aannemer

Welkom in Ruinen, waar de tijd lijkt te vertragen en de charme van het dorpsleven je omarmt. Met de brink, knusse cafés en vriendelijke gemeenschap, is dit een gezellig dorp in hartje Drenthe. Omringd door uitgestrekte bossen en groene velden, biedt Ruinen een oase van rust voor wie even wil ontsnappen aan de drukte van de stad. Naast zijn natuurlijke schoonheid biedt Ruinen ook een scala aan voorzieningen, waaronder lokale winkels, gezellige restaurants en scholen. Met goede verbindingen naar nabijgelegen steden en dorpen, zoals Hoogeveen en Meppel, via de N375 en N371, en een handig openbaar vervoersnetwerk dat het dorp met de rest van de regio verbindt, biedt Ruinen het beste van twee werelden: de rust van het platteland en de nabijheid van stedelijke gemakken

Kenmerken van deze woning

Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 390.000,-
Aanvaarding
IN_OVERLEG
Inhoud
445 m3

Kenmerken van deze woning

Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 390.000,-
Aanvaarding
IN_OVERLEG
Inhoud
445 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Indeling
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Inhoud
445 m3
Energie
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp
Warmwater
Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Tuintypen
Achtertuin, Zijtuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
30 m2
Positie
Zuidwest
Achterom
Ja
Bergruimte
Soort
Inpandig
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeergelegenheid
Soorten
Parkeerplaats
Oppervlakte
25 m2
Dak
Dak type
Zadeldak
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie
Overige
Permanente bewoning
Ja
Waardering
Uitstekend
Waardering
Uitstekend
Deel deze woning via:

Inschrijven

Je kunt je nu inschrijven voor één van deze woningen.

Ik wil mij inschrijven