Zuidwolde – Het Hooge Veld 10, Zuidwolde

€ 825.000,-

Aan de rand van Zuidwolde, waar tot voor kort een camping was, worden binnenkort 21 exclusieve woningen met grote diversiteit gerealiseerd. Het nieuwbouwplan ‘Bospark Ekelenberg’ is een heerlijk groene en gevarieerde woonplek. Het nieuwste project bestaat uit tien halfvrijstaande woningen en elf vrijstaande woningen. Wat deze nieuwe woningen echt bijzonder maakt, is de overvloed aan […]

Aan de rand van Zuidwolde, waar tot voor kort een camping was, worden binnenkort 21 exclusieve woningen met grote diversiteit gerealiseerd. Het nieuwbouwplan ‘Bospark Ekelenberg’ is een heerlijk groene en gevarieerde woonplek. Het nieuwste project bestaat uit tien halfvrijstaande woningen en elf vrijstaande woningen.

Wat deze nieuwe woningen echt bijzonder maakt, is de overvloed aan uitbreidingsmogelijkheden. We begrijpen dat uw droomwoning uniek moet zijn, daarom kunt u kiezen uit talloze mogelijkheden om uw huis te personaliseren. Sommige woningen zijn standaard uitgerust met een erker of risaliet. En als u nog verder wilt gaan voor het ontwikkelen van uw eigen woning, bieden we de mogelijkheid om te overleggen met de architect van het project, zodat u uw woning kunt aanpassen binnen de voorgestelde architectuur. Er is een grote variëteit aan woningtypes die strategisch verspreid zijn over het project, waardoor een unieke samenhang ontstaat.

Type Berk wordt hier gepresenteerd:
De vijf vrijstaande woningen van het type Berk (bouwnummer 1, 8, 10, 19 en 20) bieden comfort, ruimte en maatwerk. De woningen hebben een zij-entree met toegang tot de toilet, trapopgang, bijkeuken en woonkamer. De woonkamer is gesitueerd aan de straatzijde en de keuken aan de tuinzijde, compleet met openslaande deuren naar de tuin. Vanaf de halpartij is de bijkeuken bereikbaar met een eigen tuindeur. De woningen zijn inclusief aangebouwde garage. Op de verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer met daar inloopdouche, wastafel en toilet. Een vaste trap naar de zolder, die nog ingericht kan worden naar eigen wens. Bij dit type is het mogelijk om als meerwerk nog twee extra slaapkamers/hobbyruimtes te realiseren op de 2e verdieping. Ook het aanbouwen van een erker aan de zijgevel behoort tot de mogelijkheden.

Alles wat u nodig heeft, vindt u gewoon op loop- en fietsafstand van uw nieuwe woning in Bospark Ekelenberg. Op slechts 800 meter liggen al de eerste centrumvoorzieningen van het dorp Zuidwolde; winkels, de bouwmarkt, een basisschool, een huisartsenpraktijk en sportfaciliteiten.

Zuidwolde ligt in het hart van Drenthe, dus mooi centraal en dichtbij alle uitvalswegen. Zwolle ligt op een half uurtje rijden, Amsterdam en Amersfoort is slechts binnen 1,5 uur te bereiken. In een kwartier bent u met de auto al in Hoogeveen, in 20 minuten in Meppel en in Ommen. In een uur rijden bent u al in Groningen.

Aan de zuidkant wordt Zuidwolde begrensd door de Reest, de minst aangetaste beek van Drenthe. De Reest wordt omzoomd door prachtige bos- en heidegebieden waar verschillende fiets- en wandelroutes doorheen lopen.

Het behoort tot de mogelijkheden om uw favoriete woning te plaatsen op deze kavel. Dan kan er een meer-/minderwerkprijs opgevraagd worden van het type naar keuze. Op deze kavel kunnen worden geplaatst het type Acer, Berk en Ceder. Het is een grote familie aan type woningen.

Kenmerken van deze woning

Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 825.000,-
Aanvaarding
IN_OVERLEG
Inhoud
793 m3

Kenmerken van deze woning

Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 825.000,-
Aanvaarding
IN_OVERLEG
Inhoud
793 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Indeling
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Inhoud
793 m3
Energie
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp
Warmwater
Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Tuintypen
Tuin rondom
Hoofdtuin
Tuin rondom
Achterom
Ja
Bergruimte
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Parkeergelegenheid
Soorten
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Elektra
Capaciteit
1
Oppervlakte
14 m2
Isolatievormen
Geen isolatie
Dak
Dak type
Zadeldak
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Glasvezel kabel, Zonnepanelen
Overige
Permanente bewoning
Ja
Waardering
Uitstekend
Waardering
Uitstekend
Deel deze woning via:

Inschrijven

Je kunt je nu inschrijven voor één van deze woningen.

Ik wil mij inschrijven