2-1 kap

€ 385.000,-

DE VERKOOP IS GESTART: Wil je in aanmerking komen voor één van deze woningen? Informeer dan snel bij ons kantoor in Zuidwolde voor meer informatie. Einde inschrijving is op maandag 27 mei om 10.00uur. Let op: Mensen woonachtig in Ruinen, werkende in Ruinen of oud inwoners van Ruinen gaan voor! Daarnaast geldt er een zelfbewoningsplicht. […]

DE VERKOOP IS GESTART:
Wil je in aanmerking komen voor één van deze woningen? Informeer dan snel bij ons kantoor in Zuidwolde voor meer informatie. Einde inschrijving is op maandag 27 mei om 10.00uur. Let op: Mensen woonachtig in Ruinen, werkende in Ruinen of oud inwoners van Ruinen gaan voor! Daarnaast geldt er een zelfbewoningsplicht.

Graag in het dorp Ruinen blijven wonen? Met deze 3 2-onder-1 kap woningen wordt medio oktober gestart met bouwen. De woningen voldoen aan de laatste eisen van duurzaamheid, zo zijn er 6 zonnepanelen en een luchtwaterwarmtepomp.

De woningen liggen op percelen gevarieerd van 182m² tot 193m², een gebruikersoppervlakte van 112m², waarvan 102m² wonen. De woonruimte is boven royaal door de dakkapel aan de voorzijde en de hoge gootlijn aan de achterzijde.

Welkom in Ruinen, waar de tijd lijkt te vertragen en de charme van het dorpsleven je omarmt. Met de brink, knusse cafés en vriendelijke gemeenschap, is dit een gezellig dorp in hartje Drenthe. Omringd door uitgestrekte bossen en groene velden, biedt Ruinen een oase van rust voor wie even wil ontsnappen aan de drukte van de stad. Naast zijn natuurlijke schoonheid biedt Ruinen ook een scala aan voorzieningen, waaronder lokale winkels, gezellige restaurants en scholen. Met goede verbindingen naar nabijgelegen steden en dorpen, zoals Hoogeveen en Meppel, via de N375 en N371, en een handig openbaar vervoersnetwerk dat het dorp met de rest van de regio verbindt, biedt Ruinen het beste van twee werelden: de rust van het platteland en de nabijheid van stedelijke gemakkeninschrijven
plan hier direct je bezichtiging
Deel deze woning via:

Inschrijven

Je kunt je nu inschrijven voor één van deze woningen.

Ik wil mij inschrijven