Hentenaar Makelaardij o.z.

Op zoek naar een nieuwbouwwoning in Hoogeveen?

Aan de rand van Hoogeveen, in de woonwijk Krakeel op de voormalige locatie van de Apolloschool, zullen 16 nieuwe woningen gerealiseerd worden. De woningen in het plan Apollo 22 zijn geschikt voor jong én oud en hebben een eigentijdse uitstraling.

Perfecte locatie in de wijk Krakeel
De locatie van de woningen is perfect! De woningen liggen in het centrum van de wijk Krakeel met alle voorzieningen van het wijkwinkelcentrum De Grote Beer binnen handbereik. Alle woningen zijn met hun voorkant op het water gericht dat de locatie aan twee kanten begrenst. Ook stap je zo de deur uit om een wandeling in het Sterrenpark te maken.

Naar dit nieuwbouwproject

Alle woningen in Apollo 22 zijn standaard voorzien van een compleet afgewerkte badkamer en toiletruimte, waarbij je uiteraard de keuze hebt om deze naar eigen smaak aan te passen.

Lisette Hentenaar

Het plan bestaat uit twee verschillende woningtypes
De 4 hoekwoningen zijn levensloopbestendig en van alle gemakken voorzien. Alles gelijkvloers. De woonkamer aan de voorzijde, met een fijn uitzicht over het water en het park. Alles wat je nodig hebt om fijn en comfortabel te wonen.

De 12 tussenwoningen hebben alles in zich voor compleet en duurzaam wonen. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor starters en kleine huishoudens; compact maar praktisch ingedeeld! De keuken aan de voorzijde van de woning met uitzicht op de waterpartij. De woonkamer is geplaatst aan de tuinzijde.

Voorzien van vloerverwarming en lucht-waterwarmtepomp
De woningen voldoen aan de strengste wettelijke eisen voor geluidsisolatie en bouwkundige eisen. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming en uitgerust met een lucht-waterwarmtepomp. Een groot voordeel van een lucht-waterwarmtepomp is het hoge rendement, dat betekent dat je veel minder energiekosten kwijt bent voor het verwarmen van je woning!

Alle woningen in Apollo 22 zijn standaard voorzien van een compleet afgewerkte badkamer en toiletruimte, waarbij je uiteraard de keuze hebt om deze naar eigen smaak aan te passen. De woningen worden zonder keuken aangeboden, dit is nou eenmaal een erg persoonlijke keuze! Zo kun je de hele woning geheel naar eigen wens inrichten!

Meer weten over Apollo 22?
Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie