Hentenaar Makelaardij o.z.

Op zoek naar een nieuwbouwwoning in Zuidwolde?

In de nieuwe woonwijk Bospark Ekelenber zijn 9 riante villa’s op grote kavels gerealiseerd. Dit plan biedt je alle rust en een zee aan ruimte, zowel in huis als rondom.

Heerlijk wonen in Zuidwolde
Zuidwolde is een heerlijke woonplaats! Alle voorzieningen liggen op fietsafstand en met de auto rijd je direct vanuit Bospark Ekelenberg de N48 op. De buurt is speels van opzet, met woningen in allerlei types en stijlen door elkaar heen en je wordt omringd door een prachtige bosrijke natuur die direct aan jouw achtertuin grenst.

Naar dit nieuwbouwproject

De villa’s zijn verrassend breed en bieden, zowel boven als beneden, heel wat vierkante meters. Lekker veel leefruimte dus en dat merk je meteen! De grote achtertuin grenst aan een prachtige groene bosrand en parkeren is mogelijk op je eigen oprit.

Lisette Hentenaar

Riante villa’s
Via de hal kom je de woning en de riante woonkamer met aansluitende woonkeuken binnen. Aan de andere kant bereik je langs dezelfde hal de slaap- en badkamer op de begane grond. Hierbij kom je door de bijkeuken waar plek is voor de wasmachine en de droger. Openslaande tuindeuren in de woonkeuken en de slaapkamer bieden toegang tot een heerlijke tuin die uitkijkt op de bosrand.

Uitgevoerd naar jouw wensen
De villa’s zijn uitgevoerd in een mix van metselwerk en houten delen die je samenstelt in de kleuren van het palet die jou aanspreken. Het dak is voorzien van een overstekende dwarskap en heeft een lage gootlijn. Wat in het oog springt is de markante aanbouw opzij van de woning. Ter hoogte van de badkamer op de eerste verdieping zorgt een standaard dakkapel voor extra lichtinval en ruimte.

Meer weten over Bospark Ekelenberg?
Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie