Mijn favorieten

Onze medewerkers

Hentenaar Makelaardij o.z. Hoogeveen

Lisette Hentenaar
Lisette Hentenaar
Gecertificeerd makelaar/taxateur o.z.
Sinds 2005 ben ik werkzaam bij Hentenaar Makelaardij. In 2009 ben ik gecertificeerd als makelaar/taxateur en in 2016 heb ik het bedrijf van mijn ouders overgenomen. Ik werk zowel in Zuidwolde als in Hoogeveen. Zelf woon ik in Zuidwolde met mijn partner en 2 zoons.
Arjan Spang
Arjan Spang
Gecertificeerd makelaar/taxateur o.z.
In 2017 ben ik begonnen bij Hentenaar Makelaardij en sinds 2018 ben ik gecertificeerd makelaar/taxateur. Ik woon mijn hele leven al in het werkgebied, wat het voor mij extra leuk maakt. Ik ben opgegroeid in Kerkenveld en woon inmiddels in Hoogeveen met mijn vrouw en twee kinderen.
Miranda Sloots
Miranda Sloots
Assistent Makelaar
Vanaf 2001 ben ik werkzaam binnen het bedrijf van Hentenaar Makelaardij. Mijn doel is om alle partijen bij een verkoop zo compleet mogelijk te informeren. Zo ga je open en eerlijk het onderhandelingstraject in. Uiteraard staat het belang van de verkoper bij ons altijd voorop. Maar dat neemt niet weg dat we de koper ook zo goed mogelijk van dienst zijn. Het is toch het mooiste als iedereen aan de verkoop een goed gevoel overhoudt. Ik ben werkzaam op dinsdag en donderdag.
Leon Esinge
Leon Esinge
Assistent Makelaar
Sinds april 2018 ben ik werkzaam bij Hentenaar Makelaardij, nadat ik mijn studie bouwkunde heb afgerond. Op dit moment doe ik de opleiding kandidaat makelaar bij Academie voor vastgoed, en voer ik werkzaamheden uit van een assistent makelaar. Samen met mijn vriendin ben ik woonachtig in Meppel.
Dieneke Hentenaar
Dieneke Hentenaar
Binnendienstmedewerker
Als makelaar moeten we ook op social media te vinden zijn. Nieuw aanbod van woningen zet ik bijvoorbeeld gelijk op Facebook. Inmiddels hebben we ruim 2.700 volgers. Woningen die wij op onze pagina zetten, worden weer gedeeld door onze klanten. Zo verspreid een woning zich als een olievlek over Facebook. Een perfecte manier om een huis extra onder de aandacht te brengen
Marrit Steert
Marrit Steert
Binnendienstmedewerker
Vanaf juli 2017 ben ik werkzaam bij Hentenaar Makelaardij in Hoogeveen. Goed contact met de klant vind ik erg belangrijk. Na een bezichtiging van een van ‘onze’ woningen, bellen we altijd even met de geïnteresseerden. Dat ze geen klant van ons zijn, maakt geen verschil. We horen graag hun mening en eventuele vragen. Zelf woon ik samen met mijn vriend in Balkbrug.
Tineke Piel
Tineke Piel
Binnendienstmedewerker
Sinds 2014 werk ik bij Hentenaar Makelaardij, zowel in Hoogeveen als in Zuidwolde, als binnendienstmedewerker. Klanten kunnen met al hun vragen bij mij terecht, ik sta hen graag te woord! Zelf woon ik al een aantal jaren in Zuidwolde samen met mijn man.
Chantal Oosterga
Chantal Oosterga
Als fotograaf denk ik mee met verkopers: hoe komt de woning zo voordelig mogelijk over? Zijn ze niet tevreden, dan maak ik nieuwe foto’s. Ook het seizoen en het weer spelen mee. Als ik de ene week een huis fotografeer in de sneeuw, dan kom ik terug als de sneeuw weg is. Zo blijven de foto’s up-to-date.

Hentenaar Makelaardij o.z. Zuidwolde

Pascal Hentenaar
Pascal Hentenaar
Gecertificeerd makelaar/taxateur o.z.
Vanaf 1 april 1976 ben ik als (register)makelaar werkzaam binnen ons werkgebied z/w Drenthe. Een woonomgeving met zoveel prachtige natuur en vriendelijke dorpjes. Ik ben vooral gespecialiseerd in bijzondere woningen waaronder o.a. ook woonboerderijen. Ondanks de ruim 40 jaar dat ik makelaar ben, heb ik nog altijd erg veel plezier in mijn werk en zet mij optimaal in om voor onze klanten succesvol te zijn. Ik ben werkzaam op dinsdag, woensdag en vrijdag.
Kim Spijkerman
Kim Spijkerman
Assistent Makelaar
Sinds februari 2016 ben ik werkzaam bij Hentenaar Makelaardij in zowel Hoogeveen als Zuidwolde, maar al actief in de makelaardij sinds 2003 met heel erg veel plezier. Zelf woon ik al mijn hele leven in Zuidwolde, nu samen met mijn man en twee stoere jongens van 6 en 10 jaar. Ik vind het belangrijk om klanten op de hoogte te houden van wat er speelt, en hebben zij tussendoor een vraag dan kunnen ze me rechtstreeks bellen, mailen of appen. Korte lijnen, daar draait het om. Ik ben werkzaam op dinsdag, donderdag en vrijdag.
Marleen van der Meulen
Marleen van der Meulen
Binnendienstmedewerker
Sinds 2009 werk ik bij Hentenaar Makelaardij als binnendienstmedewerker in Zuidwolde. Dit doe ik met veel plezier, ik vind het fijn om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Sinds een paar jaar ben ik ook woonachtig in Zuidwolde, met mijn man en zoontje. Ik sta u graag te woord op woensdag, donderdag en vrijdag.
Henny van Goor
Henny van Goor
Binnendienstmedewerker
Vanaf november 2018 ben ik werkzaam bij Hentenaar Makelaardij. Het is voor mij een uitdaging om alles zo snel mogelijk onder de knie te krijgen zodat ik zowel de koper als de verkoper tot tevredenheid te woord kan staan. Ik ben werkzaam op het kantoor Hoogeveen maar ik woon al jaren in Zuidwolde met mijn man. Onze 2 dochters zijn reeds uitgevlogen.