Hentenaar Makelaardij o.z.

Leon Esinge

NVM Kandidaat Register Makelaar

"De aan- of verkoop van een woning is zo belangrijk! Ik wil dat iemand daar met een fijn gevoel op terugkijkt. "

Makelaar Leon Esinge geniet momenteel van zijn aangename woning in het dorp De Wijk. Op dit moment is het de perfecte plek voor hem, omdat het centraal gelegen is en dicht bij sportfaciliteiten, zijn werk, vrienden en familie. In de toekomst hoopt Leon ooit zijn droomboerderij te mogen bemachtigen, net zo één als waar zijn opa en oma vroeger woonden. Dat mag een opknapper zijn en ook qua woonoppervlak en perceelgrootte heeft hij geen grote wensen. 

Tijdens zijn studie bouwkunde liep Leon stage bij een woningcorporatie, maar al snel kwam hij er achter dat dit niet helemaal is wat hij zou willen. Hij is geen persoon om stil te zitten, hij wil graag op pad en onder de mensen zijn. De stap naar Hentenaar Makelaardij was een hele goede keus voor hem. 

‘’Ik vind het belangrijk om een klant een goed gevoel te geven. Dat hij of zij tevreden is na onze samenwerking. De aan- of verkoop van een woning is zo belangrijk! Ik wil dat iemand daar met een fijn gevoel op terugkijkt. Ook vind ik het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen. Zo hoop ik uiteindelijk zowel register makelaar als taxateur te worden. En vooral heel veel ervaring op te doen, want daarmee ontwikkel je jezelf uiteindelijk het meest.”

De gezichten van Hentenaar Makelaardij

Het kloppend hart van Hentenaar Makelaardij is het enthousiaste team. Benieuwd wie er staan te springen om voor jou aan de slag te gaan? Bekijk dan de gezichten van Hentenaar Makelaardij.

Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie