Hentenaar Makelaardij o.z.

Marrit Steert

Binnendienst Medewerker

"Elke dag is anders en iets kunnen bereiken voor mensen geeft mij voldoening. Dat geldt zowel voor onze klanten als mijn collega’s."

Binnendienst medewerker Marrit Steert is geboren en getogen op de melkveeboerderij van haar ouders, precies tussen Zuidwolde en Balkbrug. Sinds 4 jaar woont ze officieel in Balkbrug, nadat ze er samen met haar vriend een huis kocht. Een logische plek om zich te vestigen, dichtbij haar familie en vrienden en het hoveniersbedrijf van haar vriend. Haar woning staat aan de rand van het dorp en was de perfecte match. Dichtbij alle voorzieningen, maar toch het gevoel van buitenaf wonen, ruimte en vrij zicht over het boerenland.

Marrit heeft een sociale studie gevolgd, maar wist al snel dat daar haar toekomst niet lag. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest bij de gemeente Emmen en Meppel zag ze ineens dat Hentenaar Makelaardij een binnendienst medewerker zocht en was haar sollicitatie in no time een feit. Tijd spenderen op Funda deed ze al jaren (niks leukers dan huizen bekijken) en de combinatie met klantcontact maakte dit haar ideale baan.

‘’Elke dag is anders en iets kunnen bereiken voor mensen geeft mij voldoening. Dat geldt zowel voor onze klanten als mijn collega’s. Mensen ontzorgen zodat zij zich kunnen focussen op wat belangrijk is. En ook wanneer het antwoord op een vraag nee is, probeer ik mee te denken en een andere oplossing te verzinnen’’.

De gezichten van Hentenaar Makelaardij

Het kloppend hart van Hentenaar Makelaardij is het enthousiaste team. Benieuwd wie er staan te springen om voor jou aan de slag te gaan? Bekijk dan de gezichten van Hentenaar Makelaardij.

Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie