Hentenaar Makelaardij o.z.

Piet Pieters

Bordenman

"Eigenlijk hoef ik niet meer te werken, maar ik vind het leuk en blijft dit dan ook zo lang mogelijk doen. Ook loop ik graag even het kantoor binnen, om iets op te halen of gewoon voor een bak koffie."

De bordenman, dat is de officiële titel van pensionado Piet Pieters. Hij woont met zijn vrouw in de Wijk en geniet al een aantal jaren van een welverdiend pensioen. Stilzitten doet hij echter nooit. Zijn vrouw en hij werken allebei één dag in de week, zodat ze de andere dagen tijd hebben voor elkaar en hun talloze hobby’s. Piet is hobbyimker en die hobby kan hij perfect uitvoeren rondom het huis waar hij met zijn vrouw woont. Ze wonen in een hofje met 1000m2 tuin eromheen. Hier kan hij naar hartenlust zijn bijenvolken houden, zodat niemand er last van heeft. ‘’Sommige mensen beginnen namelijk al te gillen als ze één bijtje zien’’.

Vroeger hielp de buurman van Piet Hentenaar Makelaardij bij het plaatsen van borden. Maar toen hem dit te veel werd, heeft Piet het overgenomen. ‘’ Dit is echt wat voor mij’’. In zijn werkzame leven heeft Piet gewerkt in de techniek en later als assistent uitvoerder bij een gemeente. Handig kun je hem dus zeker noemen. Hij plaatst dan ook niet alleen de borden, hij zorgt ook dat ze er tip top uitzien.

‘’Zo blijf je toch een beetje betrokken, ik vind het heerlijk om onder de mensen te zijn. Eigenlijk hoef ik niet meer te werken, maar ik vind het leuk en blijft dit dan ook zo lang mogelijk doen. Ook loop ik graag even het kantoor binnen, om iets op te halen of gewoon voor een bak koffie. Het is er altijd gezellig.’’

De gezichten van Hentenaar Makelaardij

Het kloppend hart van Hentenaar Makelaardij is het enthousiaste team. Benieuwd wie er staan te springen om voor jou aan de slag te gaan? Bekijk dan de gezichten van Hentenaar Makelaardij.

Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie