Hentenaar Makelaardij o.z.

Sari Smit

Binnendienst Medewerker

"Als makelaar ben je aanwezig bij één van de meest spannende periodes uit iemands leven. Daarom vind ik het belangrijk dat ik met de klant altijd goed contact houd."

Binnendienstmedewerker Sari Smit wist al van jongs af aan dat ze de makelaardij in wilde. Sari: “Ik wilde makelaar worden, maar dan wel een soort makelaar plus. Voor mij is dat een makelaar die niet alleen een huis verkoopt of vindt, maar echt meer kan betekenen voor een klant. Als makelaar moet je je goed verdiept hebben in de woning, zodat je alle vragen van potentiële kopers kunt beantwoorden, maar ook met hen mee kan denken.”

Project droomhuis
Sari: “Anderhalf jaar geleden kocht ik in Zuidwolde een bouwval dat zeker weten mijn droomwoning gaat worden. Samen met mijn vader reed ik langs deze plek en ik wist het gelijk: hier wil ik wonen. Van de onderhandelingen tot het helemaal strippen van de woning: bij dit eerste echte project doe ik heel veel zelf, met natuurlijk hulp van familie en vrienden.”

Altijd een antwoord
Sinds januari 2022 werkt Sari als binnendienstmedewerker bij Hentenaar Makelaardij en daarmee is ze het nieuwste en jongste teamlid. Tussen haar werkzaamheden door is ze druk bezig met de opleiding tot Kandidaat Makelaar en daarna staat de opleiding Taxateur op de planning. Sari: “Als makelaar ben je aanwezig bij één van de meest spannende periodes uit iemands leven. Daarom vind ik het belangrijk dat ik met de klant altijd goed contact houd. Zoals open en eerlijk zijn en een passend advies kunnen geven. En dat je vervolgens kan bijdragen aan een goede koop of verkoop is extra bijzonder.”

De gezichten van Hentenaar Makelaardij

Het kloppend hart van Hentenaar Makelaardij is het enthousiaste team. Benieuwd wie er staan te springen om voor jou aan de slag te gaan? Bekijk dan de gezichten van Hentenaar Makelaardij.

Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie