Buitenvaart ong – Hoogeveen

€ 52.000,- v.o.n.

Nieuwbouw bedrijfsunits en opslagunits ZZP-er en MKB-ers opgelet. Zoek je een betaalbaar kooppand voor jouw bedrijf. Hoogeveen Business Box aan de Buitenvaart maakt het helemaal waar. Nieuwbouw, top geïsoleerd, flexibele groottes vanaf 50 m², vrij indeelbaar, optimale vrije hoogte op de begane grond EN de verdieping, #hurenisduurder, #pensioenbelegging, koopsom vanaf € 52.000 von excl. BTW […]

Nieuwbouw bedrijfsunits en opslagunits

ZZP-er en MKB-ers opgelet. Zoek je een betaalbaar kooppand voor jouw bedrijf. Hoogeveen Business Box aan de Buitenvaart maakt het helemaal waar. Nieuwbouw, top geïsoleerd, flexibele groottes vanaf 50 m², vrij indeelbaar, optimale vrije hoogte op de begane grond EN de verdieping, #hurenisduurder, #pensioenbelegging, koopsom vanaf € 52.000 von excl. BTW

Hoogeveen Business Box bestaat uit totaal 4 hoogwaardige bedrijfsunits en 22 opslagunits. De bedrijfspanden hebben een bruto vloeroppervlakte van circa 130 m² verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De opslagunits zijn 5 meter breed en hebben een diepte van 10 meter en zijn ongeveer 6,5 meter hoog, dus uitermate geschikt om ook een entresolvloer te plaatsen.

Een solide fundering en het gebruik van eersteklas bouwmaterialen die voldoen aan de eisen van deze tijd met de bijbehorende garantie, geven u de zekerheden die u zoekt!

Toegang tot de bedrijfsunits wordt verkregen door middel van een eigen entreedeur. Daarnaast zijn de bedrijfsunits en opslagunits voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur (nog aan te sluiten) met een vrije doorrijhoogte van ca. 3,4 meter. De verdieping van de bedrijfspanden is voorzien van veel glas waardoor een lichte en aantrekkelijke werkplek zal ontstaan.
Alle panden zijn gasloos en voorzien van een eigen meterkast voor een elektra- en water aansluiting.

Voor nadere info vraag s.v.p. de brochure, prijslijst en aanvullende informatie bij ons kantoor op! Hentenaar Makelaardij heeft dit project collegiaal in verkoop met Huys Makelaars in Hoogeveen.

De koopprijzen zijn vrij op naam, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. De bedrijfsunits krijgen standaard 2 parkeerplaatsen bij de unit. Voor de opslagunits is het mogelijk om maximaal 2 parkeerplaatsen bij te kopen. Koopsom € 1.750,- v.o.n. excl. btw per parkeerplaats. De prijzen zijn inclusief aanleg riool t.b.v. toilet.

Unit m² Koopsom
1 VERKOCHT
2 VERKOCHT
3 VERKOCHT
4 VERKOCHT
5 VERKOCHT
6 VERKOCHT
7 VERKOCHT
8 VERKOCHT
9 VERKOCHT
10 VERKOCHT
11 VERKOCHT
12 VERKOCHT
13 VERKOCHT
14 VERKOCHT
15 VERKOCHT
16 VERKOCHT
17 VERKOCHT
18 VERKOCHT
19 VERKOCHT
20 VERKOCHT
21 VERKOCHT
22 VERKOCHT
23 VERKOCHT
24 VERKOCHT
25 VERKOCHT
26 VERKOCHT

Kenmerken van deze woning
Overdracht
Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 52.000,- v.o.n.
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
0 m3
Kenmerken van deze woning
Overdracht
Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 52.000,- v.o.n.
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
0 m3
Bouwvorm
Soort object
Overig OG
Bouwvorm
Nieuwbouw
Indeling
Perceel oppervlakte
968 m2
Inhoud
0 m3
Energie
Buitenruimte
Tuintypen
Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Soorten
Geen garage
Oppervlakte
0 m2
Totaal aantal garages
0
Dak
Voorzieningen
Overige
Huidig gebruik
OverigOG
Huidige bestemming
OverigOG
Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Plaats dan een zoekopdracht in ons nieuwe zoeksysteem! Je ontvangt van ons alleen de woningen in je inbox waar je echt blij van wordt.

Dat wil ik →