Drogterweg 7, Zuidwolde

€ 525.000,- k.k.

Een prachtige woonlocatie in het landelijke buitengebied tussen Zuidwolde en Fort. De vrijstaande woning met bijgebouwen, welke in vervallen staat verkeerd. Het geheel dient gemoderniseerd/verbouwd te worden. De woning is toegankelijk vanaf de Drogterweg, echter is het mogelijk om een toegangsweg weer gangbaar te maken de Wemmenhoveweg. Alle percelen gezamenlijk zijn 8909m² groot, de woning […]

Een prachtige woonlocatie in het landelijke buitengebied tussen Zuidwolde en Fort.

De vrijstaande woning met bijgebouwen, welke in vervallen staat verkeerd. Het geheel dient gemoderniseerd/verbouwd te worden. De woning is toegankelijk vanaf de Drogterweg, echter is het mogelijk om een toegangsweg weer gangbaar te maken de Wemmenhoveweg.

Alle percelen gezamenlijk zijn 8909m² groot, de woning heeft ca. 1550m³ inhoud, gebruiksoppervlakte van wonen en inpandige ruimte gezamenlijk circa 500m².

INDELING: Entree met trapopgang, toegang tot kelderprovisiekast, ruimte toiletruimte met fontein, L-woonkamer met rolluiken en toegang tot de badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. De badkamer is eveneens te bereiken vanaf entree. Vanaf de entree is ook bereikbaar aan de linkerzijde de woonkeuken met toegang tot de 2e entree aan de voorzijde met meterkast, stookruimte en doorloop naar slaapkamer. Vanaf de woonkeuken is toegankelijk de bijkeuken met doorloop naar de tuingerichte 2e woonkamer met hal richting 2e slaapkamer.

1e VERDIEPING: Overloop met berging en 2 slaapkamers met knieschotberging.

BIJGEBOUWEN: Alle bijgebouwen zijn in vervallen staat. Er is aanwezig in basis een houten garage met dubbele garagedeuren, in stenen uitgevoerde kippenschuur met aanbouwde overkapping en een houten schuur. Totaal ca. 94m² externe bergruimte.

DORP ZUIDWOLDE:
Zuidwolde is een gezellige en gemoedelijke dorp in Zuidwest Drenthe. Er zijn veel sportverenigingen, waaronder voetbal, korfbal, tennis, gym en nog vele andere verenigingen. Door actieve vrijwilligers is het het buitenzwembad een succes in de omgeving. Daarnaast is Zuidwolde omgeven door prachtige natuurgebieden om fijn te wandelen en te fietsen. Het centrum van Zuidwolde biedt vele voorzieningen, o.a. drie supermarkten, boerenstreekwinkel, een slager, 2 bakkers, diverse modezaken, Kruidvat, Blokker, Action, cafetaria’s, goede restaurants, kinderopgvang, basisonderwijs (zowel openbaar als christelijke onderwijs). Zuidwolde ligt prachtig centraal tov omliggende grotere plaatsen als Hoogeveen, Meppel, Zwolle, Emmen, Assen en Groningen. Zuidwolde heeft een goede aansluiting op de snelwegen A 28 en A37 alsmede de provinciale weg N48. In het centrum is een busstation aanwezig met busverbindingen richting Hoogeveen, Meppel en Ommen.

MOGELIJKHEDEN:
Vanuit een vooroverleg met de Gemeente is er gesproken over nieuwbouw van het geheel (landelijke woonstijl), daarbij is ook positief gesproken over het splitsen in 2 wooneenheden. Indien hiervoor interesse is, dan zal de koper hiervoor een concept aanvraag dienen te doen bij de Gemeente.

BELANGRIJKE INFORMATIE
De woning wordt verkocht met een niet-bewoningsclausule, ouderdomsclausule en notariskeuze van verkoper Het Notarieel te Meppel. Op verzoek kan de eindrapportage inzake de sanering worden overhandigd. Zowel de grondwater-/als bodem is grotendeels gesaneerd. Er dient wel rekening gehouden te worden dat onder de schuur niet is gesaneerd, dit is voor kosten van de koper.

Kenmerken van deze woning

Overdracht
Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 525.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
254 m2
Inhoud
1.550 m3

Kenmerken van deze woning

Overdracht
Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 525.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
254 m2
Inhoud
1.550 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Type woning
Vrijstaande woning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Soort
Eengezinswoning
Bouwjaar
1928
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Indeling
Woonoppervlakte
254 m2
Perceel oppervlakte
8.908 m2
Oppervlakte externe bergruimte
94 m2
Inhoud
1.550 m3
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Energie
Isolatievormen
Gedeeltelijk dubbelglas
Verwarming
Gaskachels
Warmwater
Gasboiler eigendom
Buitenruimte
Tuintypen
Tuin rondom
Hoofdtuin
Tuin rondom
Achterom
Ja
Kwaliteit
Aan te leggen
Bergruimte
Soort
Vrijstaand hout
Isolatievormen
Geen isolatie
Oppervlakte externe bergruimte
94 m2
Parkeergelegenheid
Soorten
Vrijstaand hout
Capaciteit
2
Oppervlakte
42 m2
Isolatievormen
Geen isolatie
Totaal aantal garages
1
Dak
Dak type
Zadeldak
Voorzieningen
Voorzieningen
Glasvezel kabel
Overige
Permanente bewoning
Ja
Waardering
Slecht
Waardering
Slect
Bijzonderheden
Kluswoning
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Plaats dan een zoekopdracht in ons nieuwe zoeksysteem! Je ontvangt van ons alleen de woningen in je inbox waar je echt blij van wordt.

Dat wil ik →