Gedempte Hoofddiep 1ong – Kerkenveld

€ 695.000,- v.o.n.

Heb jij altijd al gedroomd om te wonen in een landelijke omgeving, in een woning die helemaal aan jouw wensen voldoet? Hier kan het! Op deze mooie locatie aan de Gedempte Hoofddiep in Kerkenveld bieden wij een bouwkavel inclusief vrijstaande woning aan. De bouwkavel is maar liefst 2.783 m² groot. De vrijstaande woning die er […]

Heb jij altijd al gedroomd om te wonen in een landelijke omgeving, in een woning die helemaal aan jouw wensen voldoet? Hier kan het!

Op deze mooie locatie aan de Gedempte Hoofddiep in Kerkenveld bieden wij een bouwkavel inclusief vrijstaande woning aan. De bouwkavel is maar liefst 2.783 m² groot. De vrijstaande woning die er op gebouwd gaat worden, is uiteraard nog naar eigen smaak af te bouwen (o.a. sanitair en keuken).

Genieten van het vrije uitzicht over de landerijen, dat kan hier. Het geheel is aan de voorzijde gelegen aan een doorgaande weg met vrij uitzicht over een weilandengebied en aan de achterzijde is er een heerlijk vrij uitzicht over de landerijen.

Kerkenveld ligt op korte afstand van Zuidwolde en Hoogeveen, waar alle voorzieningen zijn. In Kerkenveld zelf vind je voorzieningen zoals basisschool, kapper, sportgelegenheid, belevingsbos, speeltuin etc..

Bouwbedrijf Muller uit Zuidwolde heeft het voornemen om hier een vrijstaande woning te realiseren. Deze woning heeft een landelijke, moderne uitstraling. Met een zinken dakafwerking, houten gevelbekleding en hardhouten kozijnen. Uiteraard voldoet de woning aan de laatste eisen qua duurzaamheid en zal deze uitgevoerd worden met zonnepanelen en lucht/waterwarmtepomp met vloerverwarming/verkoeling. De geprojecteerde woning heeft heerlijke ruime leefruimtes met het hele woonprogramma op de begane grond en op de verdieping eveneens nog 4 slaapkamers en een badkamer. Het totale woonoppervlakte is ca. 153m².

Bijzonderheden:
– Kadaster: Het te verkopen perceel is in opdracht van de verkoper al kadastraal ingemeten.
– Bodemonderzoek: Er is reeds een verkennend bodemonderzoek aanwezig. Mocht blijken dat er nog een aanvulling dient te komen dan zijn deze kosten voor rekening van verkoper.
– Notariële overdracht: Het perceel wordt overgedragen bij notariskantoor Lexis in Zuidwolde en de kosten van de overdracht zijn inbegrepen in de koopsom.
– Bijkomende kosten: Bij het realiseren/bouwen van de woning worden er ook kosten gemaakt, waaronder de legeskosten voor de aanvraag van de omgevingsvergunning (bouwvergunning), aansluitkosten voor de nutsvoorzieningen, de aanneemsom van de woning, deze bijkomende kosten zijn voor koper.
– Vrij op naam: De kavel koop je vrij op naam. Dit betekent dat de verkoper de kosten voor de overdracht voor zijn rekening neemt. Deze kosten bestaan uit de overdrachtsbelasting/omzetbelasting, de kadastrale kosten en de notariskosten voor de akte van levering.
– Bouwverplichting: Dit is een project van Bouwbedrijf Muller uit Zuidwolde/Veeningen, die in goed overleg met u de realisatie van uw nieuwbouwwoning zal verzorgen.
– Bouwmogelijkheden: Samen met de aannemer neem je jouw wensen door, zodat deze woning naar eigen smaak afgebouwd kan worden. Er is nog maximum 150m² aan bijgebouwen toegestaan.

Kenmerken van deze woning
Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 695.000,- v.o.n.
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
153 m2
Inhoud
570 m3
Kenmerken van deze woning
Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 695.000,- v.o.n.
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
153 m2
Inhoud
570 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Type woning
Vrijstaande woning
Bouwvorm
Nieuwbouw
Soort
Villa
Bouwjaar
2024
Ligging
Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Indeling
Woonoppervlakte
153 m2
Perceel oppervlakte
2.783 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Inhoud
570 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Energie
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
Warmwater
Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Tuintypen
Tuin rondom
Hoofdtuin
Tuin rondom
Achterom
Ja
Kwaliteit
Aan te leggen
Bergruimte
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Parkeergelegenheid
Soorten
Garage mogelijk
Dak
Dak type
Zadeldak
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Dakraam, Zonnepanelen
Overige
Permanente bewoning
Ja
Waardering
Uitstekend
Waardering
Uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Brochures
Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Plaats dan een zoekopdracht in ons nieuwe zoeksysteem! Je ontvangt van ons alleen de woningen in je inbox waar je echt blij van wordt.

Dat wil ik →