Gedempte Hoofddiep ong – Kerkenveld

€ 250.000,- v.o.n.

Heb jij altijd al gedroomd om te wonen in een landelijke omgeving, in een woning die helemaal aan jouw wensen voldoet? Hier kan het! Op deze mooie locatie aan de Gedempte Hoofddiep in Kerkenveld bieden wij een bouwkavel aan. De bouwkavel is maar liefst 2.783 m² groot. De vrijstaande woning die er op gebouwd mag […]

Heb jij altijd al gedroomd om te wonen in een landelijke omgeving, in een woning die helemaal aan jouw wensen voldoet? Hier kan het!

Op deze mooie locatie aan de Gedempte Hoofddiep in Kerkenveld bieden wij een bouwkavel aan. De bouwkavel is maar liefst 2.783 m² groot. De vrijstaande woning die er op gebouwd mag worden, is helemaal naar jouw wensen.

Genieten van het vrije uitzicht over de landerijen, dat kan hier. De kavel is aan de voorzijde gelegen aan een doorgaande weg met vrij uitzicht over een weilandengebied en aan de achterzijde is er een heerlijk vrij uitzicht over de landerijen.

Kerkenveld ligt op korte afstand van Zuidwolde en Hoogeveen, waar alle voorzieningen zijn. In Kerkenveld zelf vind je voorzieningen zoals basisschool, kapper, sportgelegenheid, belevingsbos, speeltuin etc..

Kadaster:
Het te verkopen perceel is in opdracht van de verkoper al kadastraal uitgemeten. Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Zuidwolde, sectie L, nummer 904, en is totaal groot 2.783 m².
In de brochure is de kadastrale kaart toegevoegd waarop het perceel te zien is.

Bouwmogelijkheden
Samen met de aannemer maak jij een eigen ontwerp voor de nieuwe woning, zodat deze helemaal naar jouw wensen is. Voor de bouw van de woning heeft de Gemeente een aantal bebouwingsvoorschriften opgenomen waar de woning aan moet voldoen. Er mag een vrijstaande woning gebouwd worden met een oppervlakte van maximaal 200 m². Daarnaast is een maximum aan bijgebouwen toegestaan tot ten hoogste 150m². Voor de verdere omschrijving van de bebouwingsvoorschriften verwijzen wij naar de website “www.ruimtelijkeplannen.nl”.

Bodemonderzoek
Er is reeds een verkennend bodemonderzoek aanwezig. Mocht blijken dat er nog een aanvulling dient te komen dan zijn deze kosten voor rekening van verkoper.

Notariële overdracht
Het perceel wordt overgedragen bij notariskantoor Lexis in Zuidwolde en de kosten van de overdracht zijn inbegrepen in de koopsom.

Bijkomende kosten
Bij het realiseren/bouwen van de woning worden er ook kosten gemaakt, waaronder de legeskosten voor de aanvraag van de omgevingsvergunning (bouwvergunning), aansluitkosten voor de nutsvoorzieningen, de aanneemsom van de woning, deze bijkomende kosten zijn voor koper.

Vrij op naam
De kavel koop je vrij op naam. Dit betekent dat de verkoper de kosten voor de overdracht voor zijn rekening neemt. Deze kosten bestaan uit de overdrachtsbelasting/omzetbelasting, de kadastrale kosten en de notariskosten voor de akte van levering.

Bouwverplichting
Dit is een project van Bouwbedrijf Muller uit Zuidwolde/Veeningen, die in goed overleg met u de realisatie van uw nieuwbouwwoning zal verzorgen.

Kenmerken van deze woning
Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 250.000,- v.o.n.
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
0 m3
Kenmerken van deze woning
Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 250.000,- v.o.n.
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
0 m3
Bouwvorm
Soort object
Bouwgrond
Bouwvorm
Niet van toepassing
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Indeling
Perceel oppervlakte
2.783 m2
Inhoud
0 m3
Energie
Buitenruimte
Tuintypen
Geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
Soorten
Geen garage
Oppervlakte
0 m2
Totaal aantal garages
0
Dak
Voorzieningen
Overige
Permanente bewoning
Ja
Huidig gebruik
bouwgrond
Huidige bestemming
bouwgrond
Brochures
Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Plaats dan een zoekopdracht in ons nieuwe zoeksysteem! Je ontvangt van ons alleen de woningen in je inbox waar je echt blij van wordt.

Dat wil ik →