Hoofdstraat 78 – Zuidwolde

€ 325.000,- k.k.

**Unieke Kans in Hartje Zuidwolde** Ben je klaar om je eigen droomhuis te creëren? Dit ruime appartement in het levendige centrum van Zuidwolde biedt je de unieke mogelijkheid om volledig naar eigen inzicht een thuis te ontwerpen. Gelegen boven Hoorcentrum De Wolden en tegenover het gemeentehuis, biedt deze woning niet alleen een centrale locatie maar […]

**Unieke Kans in Hartje Zuidwolde**

Ben je klaar om je eigen droomhuis te creëren? Dit ruime appartement in het levendige centrum van Zuidwolde biedt je de unieke mogelijkheid om volledig naar eigen inzicht een thuis te ontwerpen. Gelegen boven Hoorcentrum De Wolden en tegenover het gemeentehuis, biedt deze woning niet alleen een centrale locatie maar ook een wereld aan mogelijkheden voor wie groot durft te dromen en te verbouwen.

Het appartement, verspreid over meerdere woonlagen, omvat een totale gebruiksoppervlakte van 198m², inclusief woonoppervlakte en inpandige bergruimte. Met een slimme herindeling kun je hier jouw ideale woon- en werkruimte realiseren. Denk aan het verwijderen van muren of het verplaatsen van de trapopgang om de indeling aan te passen naar jouw wensen. De begane grond biedt zelfs de mogelijkheid om een inpandige lift te realiseren door de reeds verzwaarde vloerconstructie. Hier is ook de gelegenheid een eigen kantoor-/praktijkruimte, atelier of extra studio te creëren.

Op de eerste verdieping vind je een traditionele indeling met een eetkamer en woonkamer aan de voorzijde, uitkijkend over de Hoofdstraat/Raadhuisstraat. De keuken, vier slaapkamers en een badkamer completeren deze verdieping. Aan de achterzijde geniet je van een balkon dat over de gehele breedte van het appartement loopt en gelegen is op de westzijde/zonzijde, ideaal voor avondzon.

Er is al een brandwerende en isolerende laag aangebracht op de ondergelegen winkelruimte, wat extra comfort qua geluid en veiligheid biedt. Daarnaast is er mogelijkheid tot het creëren van een derde woonlaag in de nok van de woning. Door het plaatsen van dakramen en/of dakkapellen kan de te creëren zolder (3e verdieping) worden verbouwd tot een extra slaapkamer(s), werkkamer(s) of hobbyruimte(s), wat de functionaliteit van deze woning nog verder vergroot.

De buitenruimte is eveneens aantrekkelijk, met twee eigen parkeerplaatsen en de mogelijkheid om een besloten tuin aan te leggen voor extra privacy. Bovendien behoudt de nieuwe eigenaar de mogelijkheid om de huurovereenkomst voor de garage voort te zetten (huidige huurprijs €75 per maand).

Dit object is niet alleen een ‘kluswoning’, maar ook een kans om te investeren in duurzaamheid. De mogelijkheid voor ISDE subsidie en voordelen bij het verkrijgen van een gunstige hypotheek maken dit een slimme koop. Bedenk hoe je dit appartement kunt transformeren in jouw droomhuis, terwijl je geniet van alles wat het centrum van Zuidwolde te bieden heeft!

**Prijs: € 325.000,- k.k. | Overdracht in overleg**

Kenmerken van deze woning
Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
136 m2
Inhoud
659 m3
Kenmerken van deze woning
Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
136 m2
Inhoud
659 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan drukke weg, In centrum
Indeling
Woonoppervlakte
136 m2
Perceel oppervlakte
898 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Inhoud
659 m3
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Energie
Isolatievormen
Geen isolatie
Buitenruimte
Tuintypen
Zijtuin
Hoofdtuin
Zijtuin
Hoofdtuin oppervlakte
45 m2
Positie
Zuidwest
Achterom
Nee
Kwaliteit
Aan te leggen
Bergruimte
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Parkeergelegenheid
Soorten
Garagebox
Voorzieningen
Elektra
Capaciteit
1
Isolatievormen
Geen isolatie
Totaal aantal garages
1
Dak
Dak type
Samengesteld dak
Voorzieningen
Voorzieningen
Rookkanaal
Overige
Permanente bewoning
Ja
Waardering
Matig tot redelijk
Waardering
Matig tot redeljk
Bijzonderheden
Kluswoning
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Brochures
Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Plaats dan een zoekopdracht in ons nieuwe zoeksysteem! Je ontvangt van ons alleen de woningen in je inbox waar je echt blij van wordt.

Dat wil ik →