Zei iemand appeltaart?
Ha wat goed! Je hebt onze appeltaartflyer gevonden. Wil jij een gratis én vrijblijvend verkoopadvies?
Vul dan onderstaand formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Ben je benieuwd naar het appeltaart recept?
Klik dan hier →
Vul dit formulier in om een gratis verkoopadvies aan te vragen ↓
"*" geeft vereiste velden aan

Het appeltaartrecept van Hentenaar Makelaardij
Ingrediënten deeg:
125 g roomboter
350 g bloem
1 mespunt zout
250 g suiker
2 theelepel bakpoeder
2 eieren en 1 eigeel
Ingrediënten vulling:
1,5 kg appels
75 g rietsuiker
1 eetlepel kaneel
+ bakvorm van 24 cm
- Verwarm de oven voor op 160 graden.
- Schil de appels en snijd ze in blokjes.
- Meng de appel met de kaneel en de rietsuiker.
- Meng de bloem, bakpoeder, zout en suiker door elkaar.
- Meng hierdoor de 2 eieren en boter en kneed het geheel tot een deeg. Maak er 2 bollen van.
- Leg iedere bol tussen twee lagen plasticfolie en rol uit tot een dunne plak. Leg de plakken even weg in de vriezer.
- Leg een plak als bodem in de springvorm.
- Vul met de appels en doe de andere laag deeg erop.
- Strijk af met eigeel en bestrooi met rietsuiker.
Bak een uur in de oven en geniet!