Hentenaar Makelaardij o.z.

Onze aandacht maakt wonen mooier en verhuizen leuker!

Makelaar zijn in Hoogeveen, Zuidwolde en omliggende wijde omgeving is voor ons een feestje. Al meer dan 40 jaar! Verhuizen is heel bijzonder en mensen helpen bij deze belangrijke stap in hun leven, daar doen we alles voor. Een woning vinden die helemaal bij jou past is namelijk best lastig. En voordat je verhuisd bent, is er nog heel wat te regelen. En laten wij dáár nou juist veel energie van krijgen. Niet zo gek, want makelaar zijn zit in onze genen: van vader op dochter, en van hen naar de rest van ons team.

Een droomwoning voor iedereen
Omdat wij écht van ons vak houden, lopen we voor al onze klanten even hard. Of je nu op zoek bent naar een grotere gezinswoning of wilt verhuizen naar een comfortabel appartement. Van het gemak van de stad tot de ruimte in het prachtige Drentse buitengebied. Ook met ontwikkelaars denken we mee, omdat we weten wat bouwers en kopers belangrijk vinden. Wij gaan voor een droomwoning voor iedereen.

Altijd de volle aandacht voor jouw woonplezier
Als registermakelaar en lid van de NVM zijn we natuurlijk deskundig en actueel geschoold. We bieden service (wie niet?), maar er is iets belangrijkers: we helpen jou een huis te vinden dat écht bij je past of jouw huis met een goed gevoel te verkopen. Het gaat ons om jouw woonplezier en dat merk je aan alles. Waaruit blijkt dat nog meer?

Kennismaken? Neem contact met ons op →

Wat anderen over ons zeggen
Uiteindelijk wil je natuurlijk ook gewoon weten hoe anderen onze diensten ervaren. Wanneer je eten bestelt kies je immers ook altijd voor het restaurant met een goede beoordeling. Deze prachtige klantverhalen vertellen je wat je kunt verwachten.

60+
Woningen
beschikbaar in Zuid-
West Drente
9
Enthousiaste
medewerkers staan
voor u klaar
2
Kantoren in de
omgeving
941
Positieve reviews op MTMO en Funda

Nieuwe mensen én hun huizen leren kennen is voor ons een feestje!

Nieuwe mensen én hun huizen leren kennen is voor ons een feestje!

Voor een kennismaking, gericht advies of gewoon een lekkere kop koffie ben je meer dan welkom op ons kantoor in Hoogeveen of Zuidwolde. Geef je liever direct een rondleiding door je woning of maak jij de allerbeste cappuccino’s, dan komen we natuurlijk ook graag naar jou toe. Voor brandende vragen of dringende hulp zijn we direct telefonisch beschikbaar. Tot snel!
Neem contact met ons op →

Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie