Hentenaar Makelaardij o.z.

Jeroen Hummel

Klusjesman

"Streven naar kwaliteit vind ik belangrijk én dat klanten weten waar ze aan toe zijn. Eerlijk en rechtdoorzee, dat ben ik ten voeten uit."

De alleskunner van Hentenaar Makelaardij, dat is Jeroen Hummel. Samen met zijn vrouw, Lisette Hentenaar, woont hij al zijn hele leven in de omgeving van Hoogeveen. Tegenwoordig woonachtig in Zuidwolde in de woning van zijn dromen, waar hij hoopt de rest van zijn leven te blijven wonen. Een bungalow midden in de natuur en met een grote tuin. De woning heeft hij grotendeels zelf verbouwd tot de droomwoning van hem en zijn gezin.

Dat hij handig is merken ook de klanten van Hentenaar Makelaardij. Zij kunnen hem namelijk inhuren, ter ondersteuning bij grote en kleine klussen, in- en om het huis. Voordat een woning in de verkoop gaat, moeten de puntjes vaak nog even op de “i” gezet worden. De tuin kan wel een opknapbeurt gebruiken, er mag een wandje geverfd worden of een keukenkastje gerepareerd. Lang niet iedereen heeft de mogelijkheid om dit zelf (of door een ander) te (laten) doen. En voor die mensen is Jeroen echt een uitkomst.

“Streven naar kwaliteit vind ik belangrijk én dat klanten weten waar ze aan toe zijn. Eerlijk en rechtdoorzee, dat ben ik ten voeten uit.”

De gezichten van Hentenaar Makelaardij

Het kloppend hart van Hentenaar Makelaardij is het enthousiaste team. Benieuwd wie er staan te springen om voor jou aan de slag te gaan? Bekijk dan de gezichten van Hentenaar Makelaardij.

Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie