Hentenaar Makelaardij o.z.

Nieuwbouwontwikkeling met Hentenaar Makelaardij

Droom jij ervan om de állereerste bewoner van je nieuwe huis te zijn? Om zelf mee te denken en belangrijke keuzes te maken? Dat klinkt als een goed (nieuwbouw)plan! Van de locatie tot aan een extra uitbouw of slaapkamer en zelfs het allerkleinste stopcontact: jij bepaalt de regels nog voordat je de sleutels hebt. Ben je je aan het oriënteren op de bouw van een nieuw project of benieuwd naar het huidige aanbod van nieuwbouwwoningen? Wij kijken en denken graag met je mee.

Bij de ontwikkeling van een nieuwbouwplan is het erg belangrijk om in de beginfase al zoveel mogelijk duidelijkheid te creëren: wat vind jij belangrijk en waar wil je wonen? Wat zijn de kansen en de mogelijkheden van de betreffende bouwlocatie? En vooral: in hoeverre komt dit overeen? Wanneer je jouw woonwensen nog niet helemaal scherp hebt, helpen we je ontdekken wat je belangrijk vindt zodat jouw nieuwbouwplan glashelder wordt. Want een nieuwbouwwoning betekent veel keuzes maken, maar dat hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Samen ontwikkelen we een succesvol plan waarmee jij een prachtige toekomst in jouw droomhuis tegemoet gaat.

Jouw nieuwbouwhuis, onze expertise
Je bent bij ons in goede handen, want het ontwikkelen van nieuwbouwplannen is ons dagelijks werk – al ruim 40 jaar! Van advies (van invullen van jouw behoeften tot mogelijkheden, ontwerpen en prijzen) tot de verkoop van heel veel nieuwbouwprojecten in Hoogeveen, Zuidwolde en omliggende wijde omgeving: nieuwbouw is voor ons al lang zo nieuw niet meer. Ideaal voor jou, want daardoor ben jij verzekerd van een brede expertise én een omvangrijk netwerk van (zowel grote als kleine) projectontwikkelaars en aannemers, waardoor je gegarandeerd betrouwbare partijen inschakelt die perfect matchen met jouw wensen.

Een huis waar je blij van wordt
Wij worden ontzettend enthousiast wanneer we jouw plan werkelijkheid zien worden. Dat de woning zoals je die al maanden hebt gevisualiseerd, uiteindelijk wordt opgeleverd. En dat jij, zodra je voor het eerst je huis binnenstapt, meteen voelt dat het thuis is – zelfs als het nog helemaal kaal is. Dát is waarom we doen, wat we doen en dat vooral al zo lang doen.

Ben je benieuwd naar het huidige nieuwbouw aanbod of wat Hentenaar Makelaardij voor jou kan betekenen?

Ruinen – Groene Weg

€ 385.000,- t/m € 390.000,-

Ruinen

Ruinen – Groene Weg

€ 385.000,- t/m € 390.000,-

Ruinen

Zuidwolde – Bospark Ekelenberg 21 exclusieve woningen

€ 500.000,- t/m € 875.000,-

Zuidwolde

Zuidwolde – De Bakkerij

€ 377.500,- t/m € 497.500,-

Zuidwolde

Zuidwolde – Bospark Ekelenberg

€ 749.500,- t/m € 847.500,-

Zuidwolde

Nieuwbouw is voor ons al lang zo nieuw niet meer.

Je bent bij ons in goede handen, want het ontwikkelen van nieuwbouwplannen is ons dagelijks werk – al ruim 40 jaar! Van advies (van invullen van jouw behoeften tot mogelijkheden, ontwerpen en prijzen) tot de verkoop van heel veel nieuwbouwprojecten in Hoogeveen, Zuidwolde en omliggende wijde omgeving.

Ik wil graag een afspraak maken

Toch liever geen nieuwbouw? Schakel ons in als aankoopmakelaar.

Toch liever geen nieuwbouw? Schakel ons in als aankoopmakelaar.

Je hoort het overal: de woningmarkt gaat snel. Maar wat betekent dat voor jou? In ieder geval dat je snel moet kunnen handelen als jouw droomhuis beschikbaar lijkt te komen. Dit is één van de redenen waarom we je meteen goed willen leren kennen. Wanneer je ons als aankoopmakelaar inschakelt dan willen we goed kunnen aanvoelen welke woningen bij jou passen. Dan kunnen we, als het moment daar is, snel de juiste contacten leggen en ervoor zorgen dat je als een van de eersten op de stoep staat.
Lees hier hoe we jouw woning aankopen

Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie