Hentenaar Makelaardij o.z.

Plaats jouw zoekopdracht voor een woning in Hoogeveen of Zuidwolde

Wie tegenwoordig een nieuwe woning zoekt, heeft bijna een dagtaak aan het bijhouden van alle ontwikkelingen – laat staan het checken van websites als Funda. Kijk je één dag niet, dan heb je met een beetje pech jouw droomhuis gemist en kunnen er zelfs misschien al geen bezichtigingen meer gepland worden. Dat moet anders, of beter gezegd efficiënter kunnen!

Wij gebruiken een uniek zoeksysteem waardoor jij meteen een e-mail ontvangt bij beschikbare huizen die écht voldoen aan jouw wensen. Hoe ideaal is dat? Zo houd je meer tijd over voor zaken die er echt toe doen, of gewoon die lekkere kop koffie op de bank. Huizen zoeken hoort leuk te zijn, laten we dat vooral zo houden.

Al meer dan 40 jaar in de regio
Hentenaar Makelaardij is een ervaren makelaarskantoor in Hoogeveen, Zuidwolde en de omliggende wijde omgeving. Om het heel populair te zeggen: daar liggen onze roots en inmiddels zijn we er al meer dan 40 jaar nog iedere dag met veel plezier aan het werk. We focussen ons op de continu veranderende huizenmarkt (en dito prijzen) en houden zijdelings een vinger aan de pols bij potentiële verkopers. Zo kunnen wij al een match maken nog voordat de woning goed en wel in ons systeem staat. Van aankoop tot verkoop en van bestaand tot nieuw: jouw woonwensen zijn er om vervuld te worden!

Een eenvoudig en effectief zoeksysteem
Met ons zoeksysteem komt jouw nieuwe woning nog beter in beeld. Het begint bij jouw woonwensen en -eisen: misschien kun je ze direct opsommen en anders komt het zeker naar boven tijdens ons gesprek. Kritisch zijn mag best (moet!), want we vinden dat je geen genoegen moet nemen met minder dan jouw droomhuis. Van de gewenste omgeving of wijk tot het aantal slaapkamers, ligging van de tuin en al dan niet de aanwezigheid van een bad: jij schetst jouw ideale woning zodat wij ‘m voor je kunnen vinden.

Met al jouw verzamelde woonwensen en -eisen wordt er een zoekopdracht gecreëerd en zodra er een woning beschikbaar komt dat aan jouw profiel voldoet, ontvang je direct een e-mail. Zo word je niet overspoeld met huizen die niet relevant voor jou zijn, want als je een vrijstaande woning zoekt dan heb je driehoog achter niets te zoeken (en andersom). Uiteraard werken er op ons kantoor ook nog altijd échte mensen en houden we het aanbod zelf ook nauwlettend in de gaten, en hebben we regelmatig persoonlijk contact, maar hoe meer ogen, hoe meer zicht op jouw nieuwe woning. Met de huidige woningmarkt moet er namelijk ontzettend snel geschakeld worden en met een e-mailnotificatie rechtstreeks in je inbox weet je zeker dat er niets aan je voorbij gaat.

Plaats hier jouw zoekopdracht →

Zoekopdracht plaatsen

Huizen zoeken hoort leuk te zijn, laten we dat vooral zo houden. Plaats daarom een zoekopdracht bij ons en zo houd je meer tijd over voor de zaken die er echt toe doen, of gewoon die lekkere kop koffie op de bank.

Ik wil graag een zoekopdracht plaatsen

Heb je straks je droomwoning gevonden? Dan helpen we je graag met de aankoop!

Heb je straks je droomwoning gevonden? Dan helpen we je graag met de aankoop!

Je hoort het overal: de woningmarkt gaat snel. Maar wat betekent dat voor jou? In ieder geval dat je snel moet kunnen handelen als jouw droomhuis beschikbaar lijkt te komen. Dit is één van de redenen waarom we je meteen goed willen leren kennen. Wanneer je ons als aankoopmakelaar inschakelt dan willen we goed kunnen aanvoelen welke woningen bij jou passen. Dan kunnen we, als het moment daar is, snel de juiste contacten leggen en ervoor zorgen dat je als een van de eersten op de stoep staat.
Lees hier hoe we jouw woning aankopen

Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie