Hentenaar Makelaardij o.z.

Maak jouw woning instapklaar met Hentenaar!

Ga je verhuizen en moet je veel klussen in jouw oude of nieuwe woning? Schakel dan de Klusjesmannen van Hentenaar Makelaardij in! 

Er zijn genoeg klussen in en om het huis die al even op zich laten wachten. Maar als je jouw woning gaat verkopen, ligt hij ineens onder de loep bij potentiële kopers en hun aankoopmakelaars. Onze Klusjesmannen zorgen ervoor dat jouw woning binnen no time weer door een ringetje te halen is. 

Je kunt de Klusjesmannen ook inschakelen om jouw nieuwe woning instapklaar te maken. Van het sauzen van wanden en ophangen van lampen tot het tillen van dozen en het aanharken van de tuin. Je kunt zelf met de voetjes omhoog gaan zitten en genieten van je nieuwe huis!

Onze Klusjesmannen helpen bij…

…het sauzen van wanden, stucwerk, lampen ophangen, grasmaaien, onkruid wieden, spullen afvoeren of verhuizen… en nog veel meer! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem even contact op!

Ik wil meer weten

Klusjesmannen inschakelen voor jouw klus

Klusjesmannen inschakelen voor jouw klus

Liggen er bij jou thuis nog wat klussen te wachten op een paar extra handige handen? Neem contact met ons op voor een prijs op maat afhankelijk van jouw klus. 

*Afhankelijk van de werkzaamheden kunnen er kosten in rekening gebracht worden voor huur van een vrachtwagen en/of kar, afval storen, kilometervergoeding of verbruikte materiaalkosten. Dit zullen we allemaal vooraf met je bespreken!

Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie