Hentenaar Makelaardij o.z.

Vind jouw droomhuis in Hoogeveen of Zuidwolde met onze aankoopmakelaars

Zie je jouw huizenjacht langzaam in een onmogelijke missie veranderen? Geen zorgen. Wij staan te trappelen om jou te helpen bij deze belangrijke stap in je leven.

We vinden het (na 40 jaar) nog steeds bijzonder dat wij hier een grote rol in mogen spelen. Wat de reden ook is: verhuizen is een intensief proces. Met ons enthousiasme en onze kennis willen we deze stap zo leuk mogelijk voor je maken. Zodat je straks niet alleen je droomhuis hebt, maar ook een leuke zoektocht én een fijne verhuizing hebt gehad.

Zó vinden we het huis waar jij blij van wordt
Je hoort het overal: de woningmarkt gaat snel. Maar wat betekent dat voor jou? In ieder geval dat je snel moet kunnen handelen als jouw droomhuis beschikbaar lijkt te komen. Dit is één van de redenen waarom we je meteen goed willen leren kennen. Wanneer je ons als aankoopmakelaar inschakelt dan willen we goed kunnen aanvoelen welke woningen bij jou passen. Dan kunnen we, als het moment daar is, snel de juiste contacten leggen en ervoor zorgen dat je als een van de eersten op de stoep staat.

De ‘blijheidsfactor’
Het is een terugkerend thema bij ons: waar wordt jij blij van? Om hier de juiste antwoorden op te vinden nemen we de ruim de tijd tijdens het eerste gesprek. We willen alles van je weten. Oké, niet alles, maar wel veel. Zo kunnen we samen concreet maken welke woningen kans maken op een hoge ‘blijheidsfactor’. We willen weten welke woonplaatsen het beste bij jou passen, hoeveel slaapkamers de woning moet hebben, of je een tuin gaat bijhouden, of dat je plannen hebt voor een bed&breakfast in de toekomst.

Je snapt het. Als we dit allemaal weten dan duiken we ons netwerk in en komen we met een mooie lijstje van woningen op de proppen waar je geheid blij van gaat worden.

Een woning kopen zonder dat je ervan wakker ligt
Is jouw toekomstige huis in beeld? Dan is het goed afronden van de aankoop natuurlijk superbelangrijk. Je wilt de toekomst in kunnen gaan zonder financiële zorgen of gebreken. Wij zijn scherp, van de details en wij hebben kennis van zaken. Waar nodig zetten wij experts in, bijvoorbeeld voor een bouwkundig onderzoek of een juridisch advies.

Jouw voordelen

 • Alle tijd en aandacht
  We willen weten wie jij bent en wat je precies zoekt, zodat de kennismakingskoffie gauw vervolgd wordt door een glas bubbels.
 • Kennis van de buurt
  De fijnste supermarkten en de leukste terrassen binnen handbereik: we kennen jouw toekomstige buurt op ons duimpje.
 • Overal van op de hoogte
  Vóór het net vissen: nog voordat ergens een bord in de tuin gaat, weten wij er vaak al van.
 • Goed bereikbaar en snel in actie
  We regelen snel een afspraak en zorgen ervoor dat je ruim de tijd krijgt om de woning te bezichtigen.
 • Realistisch en deskundig advies
  Niet meer betalen dan nodig: ook in deze gekke tijden weten we precies wat jouw droomhuis waard is.
Maak hier jouw afspraak →

Deze woningen zijn onlangs door ons aangekocht.

AANGEKOCHT

Schelde 66

€ 349.500,- k.k.

Hoogeveen

4
134 m2
167 m2
AANGEKOCHT

Volmolenstraat 35

€ 269.000,- k.k.

Aalden

5
113 m2
303 m2
AANGEKOCHT

Houthaven 6

€ 499.500,- k.k.

Hoogeveen

4
100 m2
1 m2
AANGEKOCHT

Steigerwijk 43

€ 475.000,- k.k.

Nieuwlande

5
152 m2
885 m2
AANGEKOCHT

de Kampen 48

€ 585.000,- k.k.

Meppel

4
153 m2
AANGEKOCHT

Tamboerlaan 307

€ 200.000,- k.k.

Hoogeveen

4
72 m2
AANGEKOCHT

Bottelroos 29

€ 257.500,- k.k.

Dedemsvaart

4
120 m2
437 m2
AANGEKOCHT

Bentinckslaan 1-36

€ 439.500,- k.k.

Hoogeveen

3
100 m2
AANGEKOCHT

Jan Haarstraat 81

€ 275.000,- k.k.

Kerkenveld

6
124 m2
294 m2
AANGEKOCHT

Postweg 9

€ 489.000,- k.k.

De Wijk

4
131 m2
665 m2

Zoekopdracht plaatsen?

Huizen zoeken hoort leuk te zijn, laten we dat vooral zo houden. Plaats daarom een zoekopdracht bij ons en zo houd je meer tijd over voor de zaken die er echt toe doen, of gewoon die lekkere kop koffie op de bank. 

Plaats hier jouw zoekopdracht

Wil je niet alleen een nieuw huis kopen, maar ook je huidige woning verkopen?

Wil je niet alleen een nieuw huis kopen, maar ook je huidige woning verkopen?

Een goede prijs voor je huis krijgen, wie wil dat nu niet? Om dit te kunnen realiseren moet je goed op de hoogte zijn van de actuele huizenmarkt én jouw huis goed op waarde kunnen schatten. Je voelt hem al aankomen: hier kunnen we jou uitstekend bij adviseren. Zo kunnen we je vertellen welke ‘woningaspecten’ op dit moment in trek zijn en welke stappen je nog moet nemen om je huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken. We nemen je van begin tot eind mee in het proces óf we nemen alles voor je uit handen – jij hebt de regie! Lees meer over het verkopen van jouw woning

Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie