Hentenaar Makelaardij o.z.

Miranda Sloots

NVM Assistent Register Makelaar

"Ik wil dat mensen het huis kopen waarmee ze écht een klik voelen, een thuis."

Miranda Sloots is assistent makelaar bij Hentenaar Makelaardij en woont al haar hele leven in de Krim. Een omgeving waar ze zich thuis voelt. Haar familie woont er, haar partner is er geboren en haar jongens groeien er op. Hun jaren dertig woning is dan ook een echt thuis. Het heeft authentieke details en een ruime woonkeuken waar de hele familie gezellig samenkomt. Dat is voor haar thuiskomen. Een thuis waar iedereen welkom is!

Voordat ze twintig jaar geleden het makelaarsvak in rolde werkte Miranda bij een bank. Toen ze hoorde dat Pascal en Dieneke versterking zochten heeft ze direct gereageerd. ‘’Alleen maar administratief werk doen was niets voor mij, ik heb contact met mensen nodig’’.

Dat ze uiteindelijk haar roeping vond als assistent makelaar is geen verrassing, ze wil graag iets goeds doen voor mensen. ‘’Ik wil dat mensen het huis kopen waarmee ze écht een klik voelen, een thuis. Het liefst zie ik een klant met een grote glimlach op zijn of haar gezicht. Maar soms kan dat simpelweg niet, en is de verkoop van een woning emotioneel. Ook dan ben ik er en probeer ik het proces met kleine dingen makkelijker te maken. Ik probeer altijd zo duidelijk mogelijk te zijn en de dingen makkelijk te maken. Voor veel mensen is verkopen en verhuizen geen dagelijkse kost, dus voor hen alles vlot en in goede banen leiden zie ik als mijn taak.”

De gezichten van Hentenaar Makelaardij

Het kloppend hart van Hentenaar Makelaardij is het enthousiaste team. Benieuwd wie er staan te springen om voor jou aan de slag te gaan? Bekijk dan de gezichten van Hentenaar Makelaardij.

Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie