Hentenaar Makelaardij o.z.

Lisette Hentenaar

NVM Register Makelaar & Taxateur

"Ik begeleid mensen in één van de belangrijkste fases in hun leven: een nieuwe plek vinden om te wonen. Dat verdient tijd en aandacht! "

Lisette Hentenaar is geboren en getogen in de omgeving van Zuidwolde en kan zich niet indenken hier ooit nog weg te gaan. Samen met haar partner Jeroen en hun twee zonen woont ze met veel plezier in een sfeervolle bungalow, midden in het groen. Zuidwolde biedt haar en haar gezin alles wat ze nodig heeft: “Zuidwolde ligt lekker centraal, waardoor je alle faciliteiten in de buurt hebt, maar tegelijkertijd ook kunt genieten van de natuur en rust. Als ik ’s ochtends voor het raam mijn bakje yoghurt eet zie ik alleen maar groen en voel ik: hier wil ik oud worden’’.

Als klein meisje wist Lisette Hentenaar al dat ze ooit in het bedrijf van haar vader wilde werken. De makelaardij heeft haar altijd getrokken en na haar studie bedrijfseconomie ging ze aan de slag bij een groot accountantskantoor. Bewust niet in de makelaardij, om zo ook een andere bedrijf te leren kennen. In 2005 kwam er een plekje vrij bij Hentenaar Makelaardij en sindsdien is ze er niet meer weg te denken.

In 2016 nam ze officieel het stokje van haar vader over. Zijn levenswerk zet ze met veel liefde en ambitie voort. Lisette is register makelaar en (meester)taxateur, gespecialiseerd in nieuwbouw projecten en leidt het dagelijks management van de kantoren in Zuidwolde en Hoogeveen. Lisette: ‘’Ik begeleid mensen in één van de belangrijkste fases in hun leven: een nieuwe plek vinden om te wonen. Dat verdient tijd en aandacht! Goed werk afleveren is de basis, bovenal wil ik dat onze klanten blij worden van onze manier van werken. Dat we hen met een glimlach, van begin tot eind, ontzorgen tijdens het gehele traject.’’

De gezichten van Hentenaar Makelaardij

Het kloppend hart van Hentenaar Makelaardij is het enthousiaste team. Benieuwd wie er staan te springen om voor jou aan de slag te gaan? Bekijk dan de gezichten van Hentenaar Makelaardij.

Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie