Hentenaar Makelaardij o.z.

Melissa Locht

Binnendienst Medewerker

"Het leuke aan het werk als binnendienstmedewerker is het sociale contact met veel verschillende mensen. Ik houd ervan om het gesprek aan te gaan met mensen."

Binnendienst medewerker Melissa Locht is geboren en getogen in Zuidwolde. Ze woont hier nu nog steeds en zou hier eigenlijk ook nooit meer weg willen! Ook in Hoogeveen is ze, gezien haar werkverleden, niet onbekend.

Melissa heeft de studie bedrijfskunde gedaan. Dit was heel bewust, want ze wist nog niet helemaal wat ze wilde worden, en daarom koos ze voor een brede opleiding. Ook stages waren bij wisselende bedrijven, zoals een uitzendbureau en een stage in de vloeren branche. De makelaardij vond ze altijd al interessant, maar omdat ze niet de juiste papieren had, was het nog niet gelukt hier een baan in te vinden, tot er een binnendienstmedewerker vacature vrij kwam bij een makelaarskantoor in een andere regio. Vanuit daar was de stap naar Hentenaar Makelaardij een hele goede keus!

‘Het leuke aan het werk als binnendienstmedewerker is het sociale contact met veel verschillende mensen. Ik houd ervan om het gesprek aan te gaan met mensen. Bovendien is het geregel wat de binnendienst met zich mee brengt precies de uitdaging die ik zoek.’  

De gezichten van Hentenaar Makelaardij

Het kloppend hart van Hentenaar Makelaardij is het enthousiaste team. Benieuwd wie er staan te springen om voor jou aan de slag te gaan? Bekijk dan de gezichten van Hentenaar Makelaardij.

Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie