Hentenaar Makelaardij o.z.

Marleen van der Meulen

Binnendienst Medewerker

"Ik wil dat binnen ons kantoor alles op rolletjes loopt, al vanaf het eerste contact. Daar doe ik het voor."

Binnendienst medewerker Marleen van der Meulen woont, samen met haar man, zoon en dochter, op een bijzondere plek in Zuidwolde. Ze komt van oorsprong uit de Noord- Oostpolder maar verhuisde voor de liefde naar Drenthe. Waar ze samen met haar man een oude koeienstal kocht. Na een jaar lang slopen en opbouwen is dit nu hun ultieme woonplek. Helemaal ingericht naar hun eigen wensen. Op een droomlocatie, net buiten het dorp.

Marleen is binnen Hentenaar degene die zorgt dat klanten én collega’s zich niet druk hoeven te maken of systemen wel werken. Naast het contact dat ze graag met mensen heeft, zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt. Dat contracten op tijd getekend worden bijvoorbeeld. Of mensen eraan herinneren dat een voorbehoud van financiering afloopt. Die kleine dingen, waar misschien niet iedereen direct aan denkt, maar die er wel voor zorgen dat alles vlot en soepel verloopt.

‘’Die afwisseling in mijn werk vind ik heerlijk. Ik krijg echt energie van nieuwe dingen bedenken, hoe we klanten nog beter kunnen ondersteunen. Ik wil dat binnen ons kantoor alles op rolletjes loopt, al vanaf het eerste contact. Daar doe ik het voor.’’

De gezichten van Hentenaar Makelaardij

Het kloppend hart van Hentenaar Makelaardij is het enthousiaste team. Benieuwd wie er staan te springen om voor jou aan de slag te gaan? Bekijk dan de gezichten van Hentenaar Makelaardij.

Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie