Hentenaar Makelaardij o.z.

Dieneke Hentenaar

Boekhouder

"Ik zorg er graag voor dat alles juist in de boeken staat en dat de boekhouding dus tot in de puntjes klopt."

Dieneke Hentenaar is geboren en getogen in Drenthe. Samen met haar man Pascal woont ze op het prachtige platteland tussen Hoogeveen en Zuidwolde. Als echt buitenmens was dit dé plek voor haar om te wonen; midden in het land waar je niets anders ziet dan prachtige bomen en groen gras. Ze heeft hier haar plekje gevonden. Met een slaap- en badkamer op de benedenverdieping hoopt ze hier dan ook nooit meer weg te gaan.

Nadat Dieneke haar ondernemersdiploma haalde ontmoette ze Pascal en besloot ze hem te ondersteunen bij de administratie van zijn makelaarskantoor. Dieneke: ‘’Daarin vulden we elkaar perfect aan’’, aldus Dieneke. ‘’Ik zorgde ervoor dat de boekhouding tot in de puntjes klopte en Pascal ging op stap met klanten. Beiden deden (en doen) we precies datgene wat we leuk vinden.”

Dieneke is een kei met cijfers en zorgt er graag voor dat alles juist in de boeken staat. Je vindt haar dan ook vooral achter de schermen. Maar ook achter de receptie kun je haar tegenkomen als één van onze collega’s een dag vrij is. Die secretariële werkzaamheden neemt ze namelijk graag over.

De gezichten van Hentenaar Makelaardij

Het kloppend hart van Hentenaar Makelaardij is het enthousiaste team. Benieuwd wie er staan te springen om voor jou aan de slag te gaan? Bekijk dan de gezichten van Hentenaar Makelaardij.

Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie