Hentenaar Makelaardij o.z.

Chantal Oosterga

Fotograaf

"Elk huis heeft zijn charme en dat laat ik graag zien."

Fotograve Chantal Oosterga ziet in elk huis iets unieks en weet dat feilloos vast te leggen met haar camera. Haar eigen woning is ook uniek! Samen met haar man kocht ze een aantal jaar geleden een woning die compleet opgeknapt moest worden. Ze hebben het huis inmiddels gerenoveerd, maar door de vele huizen die ze ziet blijft ze altijd ideeën opdoen en dromen houden. De locatie van de woning is wel precies de plek waar ze ooit samen van droomden. Midden in het groen, uitkijkend over de prachtige Drentse heide en helemaal vrij. Daar wil ze nooit meer weg.

Een aantal jaar geleden werkte Chantal in de zorg en fotografeerde ze in haar vrije tijd. Dat laatste is altijd haar passie geweest en ze vindt het dan ook heerlijk dat ze daar haar werk van heeft kunnen maken. Gemiddeld fotografeert ze 200 huizen op jaarbasis en maakt ze talloze filmpjes en 360graden foto’s zodat de huizen ook online echt tot hun recht komen. ‘’Elk huis heeft zijn charme en dat laat ik graag zien.”

‘’Het werk bij Hentenaar geeft me zoveel energie. Mensen vinden het vaak spannend als ik kom. Ze zijn bang dat hun huis niet netjes genoeg is voor de foto. Maar dat is nergens voor nodig. Ik ben echt een perfectionist en zorg er altijd voor dat de foto’s er strak uit zien. Ook als dat betekent dat ik alle shampooflessen aan de kant moet zetten of een bed strak moet opmaken. Dat vind ik juist leuk! Ik help mensen waar ik maar kan’’.

De gezichten van Hentenaar Makelaardij

Het kloppend hart van Hentenaar Makelaardij is het enthousiaste team. Benieuwd wie er staan te springen om voor jou aan de slag te gaan? Bekijk dan de gezichten van Hentenaar Makelaardij.

Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie