Hentenaar Makelaardij o.z.

Precies weten hoe je jouw huis het beste kunt verkopen in Hoogeveen of Zuidwolde?

Een goede prijs voor je huis krijgen, wie wil dat nu niet? Om dit te kunnen realiseren moet je goed op de hoogte zijn van de actuele huizenmarkt én jouw huis goed op waarde kunnen schatten. Je voelt hem al aankomen: hier kunnen we jou uitstekend bij adviseren. Zo kunnen we je vertellen welke ‘woningaspecten’ op dit moment in trek zijn en welke stappen je nog moet nemen om je huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken. We nemen je van begin tot eind mee in het proces óf we nemen alles voor je uit handen – jij houdt de regie!

Al 40 jaar bekend in Hoogeveen en Zuidwolde
Hentenaar Makelaardij verkoopt al jaren meer dan 30% van de woningen in de omgeving van Hoogeveen, Zuidwolde en omliggende wijde omgeving. 40 jaar klinkt best lang (en dat is het ook), maar gelukkig zitten we nooit stil en zijn we nog steeds de vooroplopende makelaar in deze regio. We houden ervan om iedere keer nieuwe strategieën te proberen en zijn altijd in voor iets innovatiefs. Het spreekt voor zich, maar wij kennen deze regio als onze broekzak, ook omdat we er zelf vandaan komen.

Gratis verkoopadvies is écht gratis
Het kan ontzettend spannend zijn om de knoop door te hakken en een bord in de tuin te zetten. Misschien zijn je kinderen wel geboren in dit huis, werd je er opgehaald tijdens je trouwdag of heb je er andere herinneringen gemaakt. Met de verkoop van een huis sluit je echt een tijdperk af en dat is niet niks. Dat begrijpen we heel goed. Om het traject zo leuk en ontspannen mogelijk te maken, is ons verkoopadvies gratis (ja, echt!). Naast een kennismaking richten we ons op de verwachte prijs en opbrengst, en bespreken we het stappenplan voor de verkoop. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten, wel zo fijn.

Jouw huis verdient de spotlights
Zodra we jouw huis in de verkoop zetten, zorgen we dat deze op alle mogelijke manieren in beeld gebracht wordt: van actuele foto’s van het seizoen tot video’s, 2D- en 3D-plattegronden, een meetrapport, een uitgebreide presentatie op Funda, onze sociale media én tijdens Open Huis-dagen. Je zou bijna opnieuw verliefd worden op je eigen woning. Wij regelen bíjna alles, want het enige dat jij nog hoeft te doen is het bakken van een appeltaart voor de bezichtigingen. Moet te doen zijn, toch? 😉

Wat je kunt verwachten van ons

 • What we see is what you get
  Je ontvangt direct een realistische verkoopprijs, geen wazige ‘ongeveer’-prijs of rare verrassingen achteraf.
 • Altijd iemand beschikbaar
  Bij vragen zijn er altijd twee vaste Hentenaar-gezichten beschikbaar.
 • Vlot en duidelijk verkooptraject
  Begin maar vast met inpakken: we gaan voor vlotte, duidelijke verkooptrajecten.
 • Altijd de beste kant van jouw huis in beeld
  Onze fotograaf leeft zich maximaal uit om jouw woning zo goed mogelijk op de foto te zetten.

Afspraak maken?

Al 40 jaar verkoopt Hentenaar Makelaardij 30% van de huizen in de wijde omgeving van Hoogeveen en Zuidwolde. Ook jouw huis verkopen? Onze ervaren makelaars helpen je graag van begin tot oplevering.

Naast jouw woning verkopen, kunnen we deze ook taxeren!

Naast jouw woning verkopen, kunnen we deze ook taxeren!

Heb jij voor een woning in Hoogeveen, Zuidwolde of omgeving eerst een taxatie nodig? Ook dat regelen we graag. Binnen enkele werkdagen ontvang je een gevalideerd taxatierapport zodat je snel verder kan. Met onze woningtaxatie krijg je een uitgebreid inzicht, een realistische inschatting van de waarde van jouw droomhuis én een gevalideerd rapport, iets wat de banken eisen bij het aanvragen van een hypotheek.
Lees meer over taxeren

Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie