Hoogeveen – Satellietenlaan 16, Hoogeveen

€ 287.500,-

Aan de rand van Hoogeveen, in de woonwijk Krakeel op de voormalige locatie van de Apolloschool, zullen 16 nieuwe woningen gerealiseerd worden. De woningen in het plan Apollo 22 zijn geschikt voor jong én oud en hebben een eigentijdse uitstraling. De locatie van de woningen is perfect! De woningen liggen in het centrum van de […]

Aan de rand van Hoogeveen, in de woonwijk Krakeel op de voormalige locatie van de Apolloschool, zullen 16 nieuwe woningen gerealiseerd worden. De woningen in het plan Apollo 22 zijn geschikt voor jong én oud en hebben een eigentijdse uitstraling.

De locatie van de woningen is perfect! De woningen liggen in het centrum van de wijk Krakeel met alle voorzieningen van het wijkwinkelcentrum De Grote Beer binnen handbereik.
Alle woningen zijn met hun voorkant op het water gericht dat de locatie aan twee kanten begrenst. Ook stap je zo de deur uit om een wandeling in het Sterrenpark te maken.

Het plan bestaat uit twee verschillende woningtypes.
De 4 hoekwoningen zijn levensloopbestendig en van alle gemakken voorzien. Alles gelijkvloers. De woonkamer aan de voorzijde, met een fijn uitzicht over het water en het park. Alles wat je nodig hebt om fijn en comfortabel te wonen.
De 12 tussenwoningen hebben alles in zich voor compleet en duurzaam wonen. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor starters en kleine huishoudens; compact maar praktisch ingedeeld! De keuken aan de voorzijde van de woning met uitzicht op de waterpartij. De woonkamer is geplaatst aan de tuinzijde.

Hier presenteren we de levensloopbestendige hoekwoning:
Indeling: Vanuit de entree stap je de lichte woonkamer binnen. Verder zijn vanuit de entree ook het toilet, de waskast en de badkamer bereikbaar. De badkamer is overigens ook vanuit de slaapkamer toegankelijk. Het sanitair is keurig afgewerkt. De badkamer is voorzien van een wastafel, douchehoek én een tweede toilet. Alles wat je nodig hebt om fijn en comfortabel te wonen.

Op de verdieping tref je een ruime overloop met daaraan grenzend een tweede slaapkamer en ruime berging. De ruime tweede slaapkamer is ideaal als logeerkamer voor de (klein)kinderen of een perfecte ruimte als hobby- of werkkamer.

De woningen voldoen aan de strengste wettelijke eisen voor geluidsisolatie en bouwkundige eisen. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming en uitgerust met een lucht-waterwarmtepomp. Een groot voordeel van een lucht-waterwarmtepomp is het hoge rendement, dat betekent dat je veel minder energiekosten kwijt bent voor het verwarmen van je woning!

Alle woningen in Apollo 22 zijn standaard voorzien van een compleet afgewerkte badkamer en toiletruimte, waarbij je uiteraard de keuze hebt om deze naar eigen smaak aan te passen.
De woningen worden zonder keuken aangeboden, dit is nou eenmaal een erg persoonlijke keuze! Zo kun je de hele woning geheel naar eigen wens inrichten!

Kenmerken van deze woning

Overdracht
Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 287.500,-
Aanvaarding
IN_OVERLEG
Inhoud
425 m3

Kenmerken van deze woning

Overdracht
Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 287.500,-
Aanvaarding
IN_OVERLEG
Inhoud
425 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Indeling
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2
Inhoud
425 m3
Energie
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
Warmwater
Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
80 m2
Positie
Zuid
Achterom
Ja
Bergruimte
Soort
Vrijstaand hout
Isolatievormen
Geen isolatie
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeergelegenheid
Soorten
Geen garage
Dak
Dak type
Lessenaardak
Voorzieningen
Voorzieningen
Zonnepanelen, Balansventilatie
Overige
Permanente bewoning
Ja
Waardering
Uitstekend
Waardering
Uitstekend
Deel deze woning via:

Inschrijven

Je kunt je nu inschrijven voor één van deze woningen.

Ik wil mij inschrijven