Hentenaar Makelaardij o.z.

Verhalen en nieuws waar we blij van worden

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de huizenmarkt, klantverhalen en de ontwikkelingen in de regio Hoogeveen/Zuidwolde? Je bekijkt het op deze pagina of ontvangt het rechtstreeks via e-mail.

Meld je hier aan om niets meer te missen, want we versturen ook regelmatig exclusieve tips over het aan- en verkopen van woningen. Wie weet zit jouw sleutel naar succes én je toekomstige voordeur ertussen!

  • Filter op:

Nieubwouw Bospark Ekelenberg

21 exclusieve nieuwbouwwoningen in Zuidwolde

Aan de rand van Zuidwolde, worden binnenkort 21 exclusieve woningen gerealiseerd. Het project bestaat uit tien halfvrijstaande woningen en elf vrijstaande woningen met grote diversiteit.

Op zoek naar een nieuwbouwwoning in Zuidwolde?

Aan de rand van Zuidwolde, waar tot voor kort een camping was, worden binnenkort 9 riante villa’s op grote kavels gerealiseerd in Bospark Ekelenberg. Dit plan biedt je alle rust en een zee aan ruimte, zowel in huis als rondom.

Lees onze nieuwsbrief online!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief. Hierin kun je o.a. lezen over de ontwikkelingen op de woningmarkt en diverse interessante artikelen. Lees hier de laatste nieuwsbrief.

"Ons enthousiasme over de woning werd gedeeld. Ze deden alles om onze droom waar te maken!"

Lees het verhaal van Iris en Bram Lenten die in eerste instantie helemaal niet van plan waren om te verhuizen. Totdat Bram op een avond, na een lange wandeling met hond Ollie thuiskwam en riep:‘’ Iris, ik heb ons droomhuis gezien en het staat nog te koop ook!’’

"Anderhalve week nadat we onze nieuwe woning kochten, was ons oude huis verkocht. Een spannende tijd! "

Lees het verhaal van Lucas en Lianda van Nuil die al tijdens de bezichtiging van hun nieuwe woning in Hoogeveen niet meer weg wilden. Hentenaar Makelaardij verzorgde een supersnel aankoop- en verkooptraject.

Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie