Hentenaar Makelaardij o.z.

Verhalen en nieuws waar we blij van worden

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de huizenmarkt, klantverhalen en de ontwikkelingen in de regio Hoogeveen/Zuidwolde? Je bekijkt het op deze pagina of ontvangt het rechtstreeks via e-mail.

Meld je hier aan om niets meer te missen, want we versturen ook regelmatig exclusieve tips over het aan- en verkopen van woningen. Wie weet zit jouw sleutel naar succes én je toekomstige voordeur ertussen!

  • Filter op:

Open Huizen Dag 30 september a.s.

Zaterdag 30 september a.s. is de landelijke Open Huizen Dag. Stippel nu alvast je route uit!

Nieuwbouwwoning kopen in Zuidwolde

In De Bakkerij komt een gevarieerd aanbod aan woningen. Dit prachtige plan bestaat uit 4 moderne appartementen, 6 comfortabele patiowoningen en 4 stijlvolle twee-onder-één-kap woningen.

Collega gezocht!

Hentenaar makelaardij is per direct op zoek naar een enthousiaste medewerker binnendienst die ons team komt versterken. Wil jij deze uitdaging aangaan?

Op zoek naar een nieuwbouwwoning in Zuidwolde?

Aan de rand van Zuidwolde, waar tot voor kort een camping was, worden binnenkort 9 riante villa’s op grote kavels gerealiseerd in Bospark Ekelenberg. Dit plan biedt je alle rust en een zee aan ruimte, zowel in huis als rondom.

Lees onze nieuwsbrief online!

Een nieuwe website, gloednieuw logo en de huisstijl weer helemaal fris. Dat hebben we als eerste bekend gemaakt via onze nieuwsbrief (die natuurlijk ook in een nieuw jasje is gegoten).

Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie