Hentenaar Makelaardij o.z.

Verhalen en nieuws waar we blij van worden

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de huizenmarkt, klantverhalen en de ontwikkelingen in de regio Hoogeveen/Zuidwolde? Je bekijkt het op deze pagina of ontvangt het rechtstreeks via e-mail.

Meld je hier aan om niets meer te missen, want we versturen ook regelmatig exclusieve tips over het aan- en verkopen van woningen. Wie weet zit jouw sleutel naar succes én je toekomstige voordeur ertussen!

  • Filter op:

Op zoek naar een nieuwbouwwoning in Hoogeveen?

Aan de rand van Hoogeveen, in de woonwijk Krakeel op de voormalige locatie van de Apolloschool, zullen 16 nieuwe woningen gerealiseerd worden. De woningen in het plan Apollo 22 zijn geschikt voor jong én oud en hebben een eigentijdse uitstraling.

Lees onze nieuwsbrief online!

Een nieuwe website, gloednieuw logo en de huisstijl weer helemaal fris. Dat hebben we als eerste bekend gemaakt via onze nieuwsbrief (die natuurlijk ook in een nieuw jasje is gegoten).

"Ons enthousiasme over de woning werd gedeeld. Ze deden alles om onze droom waar te maken!"

Lees het verhaal van Iris en Bram Lenten die in eerste instantie helemaal niet van plan waren om te verhuizen. Totdat Bram op een avond, na een lange wandeling met hond Ollie thuiskwam en riep:‘’ Iris, ik heb ons droomhuis gezien en het staat nog te koop ook!’’

"Anderhalve week nadat we onze nieuwe woning kochten, was ons oude huis verkocht. Een spannende tijd! "

Lees het verhaal van Lucas en Lianda van Nuil die al tijdens de bezichtiging van hun nieuwe woning in Hoogeveen niet meer weg wilden. Hentenaar Makelaardij verzorgde een supersnel aankoop- en verkooptraject.

"We voelden: dit wordt perfect geregeld. En als je dat gevoel kunt realiseren bij je klanten, dan heb je het goed voor elkaar!"

Lees het verhaal van Gert Jan en Marian Westerman over de snelle verkoop van hun appartement en aankoop van nieuwe droomwoning in het hartje van Hoogeveen.

Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie