Hentenaar Makelaardij o.z.

21 exclusieve nieuwbouwwoningen in Zuidwolde

Aan de rand van Zuidwolde, waar tot voor kort een camping was, worden binnenkort 21 exclusieve woningen met grote diversiteit gerealiseerd. Het project bestaat uit tien halfvrijstaande woningen en elf vrijstaande woningen. Voor ieder wat wils!

Wat deze woningen zo bijzonder maakt, is de overvloed aan uitbreidingsmogelijkheden. Jouw droomwoning moet uniek zijn, daarom kun je kiezen uit talloze mogelijkheden om jouw huis te personaliseren.

Alles wat je nodig hebt, vind je gewoon op loop- en fietsafstand van jouw nieuwe woning in Bospark Ekelenberg. Op slechts 800 meter liggen al de eerste centrumvoorzieningen van het dorp Zuidwolde; winkels, de bouwmarkt, een basisschool, een huisartsenpraktijk en sportfaciliteiten.

Naar dit nieuwbouwproject

Dit prachtige plan bestaat uit 10 halfvrijstaande woningen en 11 vrijstaande woningen. Voor ieder wat wils!

Lisette Hentenaar

Vrijstaande woningen

Er zijn drie types vrijstaande woningen: type Berk, type Ceder en type Acer.

Wanneer je kiest voor type Berk, dan kies je voor een royale woning met een woonoppervlak van 209 – 211 m². De percelen verschillen in grootte van 489 m² – 1.325 m². De woningen zijn inclusief aangebouwde garage.

De woningen van het Type Ceder hebben een woonoppervlak van 182 m², en de percelen verschillen in grootte van 650 m² – 1.090 m². De woning is inclusief mogelijk en een levensloopbestendige woning is bij dit type mogelijk.

Woning type Acer verschilt in woonoppervlak van 170 m² – 174 m². De percelen verschillen in oppervlakte van 947 m² – 3.235 m². De woning is inclusief aangebouwde garage.


Halfvrijstaande woningen

Wanneer je kiest voor een halfvrijstaande woning, kun je kiezen tussen het type Blauwspar en het type Cypres.

Type blauwspar is maar liefst 173 m² groot aan woonoppervlak. De percelen verschillen in grootte van 442 m² – 1.650 m².

Type Cypres heeft een woonoppervlak van 134 m². De percelen verschillen in grootte van 373 m² – 1.775 m².

Veel mogelijkheden

Het behoort tot de mogelijkheden om jouw favoriete woning te plaatsen op de kavel naar keuze. Dan kan er een meer-/minderwerkprijs opgevraagd worden van het type naar keuze.

Meer weten over deze nieuwbouwwoningen? Klik hier!
Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie