Hentenaar Makelaardij o.z.

Nieuwbouwwoning kopen in Zuidwolde

In De Bakkerij komt een gevarieerd aanbod aan woningen. Dit prachtige plan bestaat uit 4 moderne appartementen, 6 comfortabele patiowoningen en 4 stijlvolle twee-onder-één-kap woningen. Voor ieder wat wils!

De woningen in De Bakkerij zijn helemaal klaar voor de toekomst! Er wordt hier gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en goede isolatie waardoor u duurzaam en bewust woont. Alle woningen hebben een luchtwarmtepomp en zonnepanelen. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor het milieu!

In De Bakkerij woont u in het centrum van Zuidwolde, waardoor u optimaal kunt profiteren van de charmante omgeving en de faciliteiten die dit levendige dorp te bieden heeft. Met winkels, restaurants, scholen en recreatieve voorzieningen binnen handbereik, biedt De Bakkerij de perfecte balans tussen rustig wonen en een bruisend dorpsleven. Geniet
van dit dorp, omringd door prachtige natuur en groene landschappen. Ontdek de nabijgelegen bossen, fietspaden en parken voor ontspanning en recreatie.

Naar dit nieuwbouwproject

Dit prachtige plan bestaat uit 4 moderne appartementen, 6 comfortabele patiowoningen en 4 stijlvolle twee-onder-één-kap woningen. Voor ieder wat wils!

Lisette Hentenaar

Appartementen op de begane grond
Als u kiest voor een appartement op de begane grond, dan heeft u een heerlijke eigen tuin. Hier kunt u lekker buiten zitten op uw terras! Heeft u groene vingers dan kunt u zich helemaal uitleven in uw eigen tuin. Besteed u dit werk liever uit, dan kan dat natuurlijk ook!

Appartementen verdieping

De appartementen hebben een zee aan ruimte. Het appartement is toegankelijk middels trapopgang aan de achterzijde van het gebouw. Aangekomen op de verdiepingen hebben beide appartementen een eigen dakterras en entree. Het bijzondere aan deze appartementen is dat ze maar liefst 2 eigen woonlagen hebben.

Patiowoningen
De zes prachtige patiowoningen bieden gelijkvloers wooncomfort. Hier heeft u de mogelijkheid om op de begane grond te wonen, maar er is ook een verdieping met ruimte voor een hobbykamer, een extra slaapkamer en zelfs een tweede badkamer.

Twee-onder-één-kappen

De vier ruime 2-1 kap woningen zijn ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een harmonieuze combinatie van ruimte en gezelligheid. Met een eigentijdse architectuur, een prachtige tuin en een parkachtige setting voor de deur bieden deze woningen een gevoel van vrijheid en exclusiviteit. Binnenin vindt u ruime kamers, moderne voorzieningen en hoogwaardige afwerkingen die bijdragen aan een comfortabele leefomgeving voor u en uw gezin.

Meer weten over deze nieuwbouwwoningen? Klik hier!
Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie