Hentenaar Makelaardij o.z.

Van wandeling in het bos naar het kopen van je droomhuis

Verhuizen? Dat kwam helemaal niet in Iris Lenten en haar man Bram op. Totdat Bram op een avond, na een lange wandeling met hond Ollie thuiskwam en riep:‘’ Iris, ik heb ons droomhuis gezien en het staat nog te koop ook!’’ De volgende ochtend belden ze Hentenaar Makelaardij en binnen een week konden ze de verhuisdozen inpakken. Het oude huis verkocht, hun droomhuis gekocht.

Opgroeien in het bos
Dat droomhuis staat in het buitengebied van Fluitenberg en het gezin Lenten wil er nooit meer weg. Het is dé perfecte plek voor hun éénjarige zoon. Grenzend aan het bos aan de ene kant, uitkijkend op de weilanden aan de andere kant. In de grote tuin staat een beukeboom met een schommel. Er is ruimte, vrijheid en vooral rust. “Wie wil dat nou niet?’’, vraagt Iris zich hardop af.

Binnen een week was het van ons
Bijzonder aan de koop van deze droomwoning is dat alles uitzonderlijk snel ging. Binnen een week tijd was alles geregeld. Iris: “In eerste instantie wilde ik niet eens verhuizen. Ons eigen huis voldeed prima. Bovendien moesten we nogal wat klussen aan het nieuwe huis, wilde ik dat allemaal wel?” Maar vanaf het moment dat Iris een stap over de drempel deed voelde ze hetzelfde als haar man tijdens zijn avondwandeling met Ollie. “Dit is het!’’. Nog geen week later was hun bod geaccepteerd, het oude huis verkocht en was alles geregeld.

“We merkten dat Pascal het oprecht leuk voor ons vond dat we onze droomwoning gevonden hadden. Ons enthousiasme werd gedeeld. Ze deden alles om onze droom waar te maken’’.

Iris

Ons enthousiasme werd gedeeld
‘’Dat alles zo snel ging is grotendeels te danken aan Pascal en Lisette van Hentenaar Makelaardij. We wisten vooraf wel dat ons huis gewild was en dat we het in de huidige markt snel konden verkopen. Maar dat het zo snel ging? Bovendien was het contact heel fijn, nuchter en no nonsens. We merkten dat Pascal het oprecht leuk voor ons vond dat we onze droomwoning gevonden hadden. Ons enthousiasme werd gedeeld. Ze deden alles om onze droom waar te maken’’.

‘’Tijdens het eerste gesprek vertelden we dat we ons droomhuis hadden gevonden en het graag wilden kopen. Maar om dat te kunnen doen moest ons oude huis eerst verkocht worden. We zeiden: Rijd anders gelijk even mee naar ons huis! Pascal maakte direct tijd vrij. Stapte in zijn auto, belde Lisette en binnen het uur stonden beiden bij ons op de stoep.”

Wij wilden dat huis, zij maakten die droom waar
‘’Dat gedeelde enthousiasme, met je mee denken en alles lekker snel regelen, dat is wat ik zo fijn vind aan Hentenaar Makelaardij. Er moest veel geregeld en snel geschakeld worden, zij deden dat gewoon. Niet lullen maar poetsen, die mentaliteit. Bovendien was het altijd gezellig!”

Wil jij ook snel wonen in jouw droomhuis? Zet ons dan aan het werk en plaats een zoekopdracht.

Zoekopdracht plaatsen →

Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie