Hentenaar Makelaardij o.z.

Slim! Investeren in een woning voor de verhuur

Met de huidige rentestanden wordt het steeds aantrekkelijker om je spaargeld te investeren in vastgoed. Bezit jij een woning voor de verhuur? Of heb je deze ambitie, maar heb je geen zin in die praktische rompslomp? Begrijpen we volkomen. Laat die praktische rompslomp nu precíes zijn waar wij goed in zijn. We nemen alles uit handen – van de eerste opname tot de uitvoerige inspectie zodra de huurder vertrekt – zodat jij je daar geen seconde druk om hoeft te maken.

Uitvoerige check van nieuwe huurders
Het is de nachtmerrie van iedere verhuurder: jouw zo keurige woning, waar je je ziel, zaligheid en zuurverdiende geld in hebt gestoken, aantreffen als een uitgewoond pand dat nauwelijks nog lijkt op hoe je het achterliet. Dat moet voorkomen worden, je werkt immers niet om andermans wangedrag te compenseren. Daarom zorgen wij ervoor dat iedere potentiële nieuwe huurder uitvoerig gecheckt wordt alvorens de papieren getekend worden. Zodra de huurperiode start én eindigt doen we een inspectie waarbij we kritisch kijken naar de staat waarin de woning verkeert en weer wordt opgeleverd.

Van waardebeoordeling tot eindinspectie
Naast de twee bovengenoemde zaken kan Hentenaar Makelaardij nog veel meer voor je betekenen als het gaat om de verhuur van jouw woning. Jij bepaalt zelf wat je uitbesteedt en wat niet. Wil je alleen ondersteuning bij de voorbereiding van het hele traject, maar het begeleiden van de bezichtigingen zelf doen, omdat je graag een vinger aan de pols houdt? Het is jouw huis en jouw verhuurproject, dus wij volgen daarin jouw wensen, en staan achter je wanneer je er zelf onverhoopt toch niet uitkomt.

Lees hier meer over onze werkwijze bij het aanbieden van huurwoningen ter voorkoming van woondiscriminatie.

Woning aankopen én verhuren via jouw full service makelaar
Ook wanneer je nog geen concreet object, maar wel grote verhuurplannen hebt, ben je bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar houden wij ons dagelijks bezig met de aan- en verkoop van woningen en alle makelaarsdiensten hieromheen. We leggen jouw eisen en wensen vast in een zoekopdracht en houden het bijpassende aanbod nauwlettend in de gaten. En jij? Jij hoeft enkel zo nu en dan een handtekening te zetten en jouw verhuurdroom kan beginnen!

Hentenaar Makelaardij zoekt, vindt en verhuurt jouw woning, jij bent alleen nog verantwoordelijk voor de inrichting, aankleding en het onderhoud ervan. Daarmee kan het rentenieren écht beginnen, want reken maar eens uit hoeveel tijd dit je scheelt.

Wat wij voor je regelen

Laten we kennismaken!
Wil je meer weten over de mogelijkheden van het verhuren van jouw (toekomstige) woning via Hentenaar Makelaardij?

Vraag een kennismaking aan →

Wil jij je woning verhuren, maar heb je geen zin in die rompslomp?

Begrijpen we volkomen, en laat die praktische rompslomp nu precíes zijn waar wij goed in zijn. We nemen alles uit handen – van de eerste opname tot de uitvoerige inspectie zodra de huurder vertrekt – zodat jij je daar geen seconde druk om hoeft te maken.

Hier wil ik graag meer over weten

Benieuwd of de woning die je hebt gevonden het investeren waard is?

Benieuwd of de woning die je hebt gevonden het investeren waard is?

Heb jij voor een potentieel vastgoedobject eerst een taxatie nodig? Ook dat regelen we graag. Binnen enkele werkdagen ontvang je een gevalideerd taxatierapport zodat je snel weet waar je aan toe bent. Met onze woningtaxatie krijg je een uitgebreid inzicht, een realistische inschatting van de waarde én een gevalideerd rapport. Lees meer over taxeren

Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie