Zuidwolde – Den Ekel 14, Zuidwolde

€ 545.000,-

Aan de rand van Zuidwolde, waar tot voor kort een camping was, worden binnenkort 21 exclusieve woningen met grote diversiteit gerealiseerd. Het nieuwbouwplan ‘Bospark Ekelenberg’ is een heerlijk groene en gevarieerde woonplek. Het nieuwste project bestaat uit tien halfvrijstaande woningen en elf vrijstaande woningen. Wat deze nieuwe woningen echt bijzonder maakt, is de overvloed aan […]

Aan de rand van Zuidwolde, waar tot voor kort een camping was, worden binnenkort 21 exclusieve woningen met grote diversiteit gerealiseerd. Het nieuwbouwplan ‘Bospark Ekelenberg’ is een heerlijk groene en gevarieerde woonplek. Het nieuwste project bestaat uit tien halfvrijstaande woningen en elf vrijstaande woningen.

Wat deze nieuwe woningen echt bijzonder maakt, is de overvloed aan uitbreidingsmogelijkheden. We begrijpen dat uw droomwoning uniek moet zijn, daarom kunt u kiezen uit talloze mogelijkheden om uw huis te personaliseren. Sommige woningen zijn standaard uitgerust met een erker of risaliet. En als u nog verder wilt gaan voor het ontwikkelen van uw eigen woning, bieden we de mogelijkheid om te overleggen met de architect van het project, zodat u uw woning kunt aanpassen binnen de voorgestelde architectuur. Er is een grote variëteit aan woningtypes die strategisch verspreid zijn over het project, waardoor een unieke samenhang ontstaat.

Type Blauwspar wordt hier gepresenteerd:
Deze halfvrijstaande woningen (bouwnummers 4, 5, 6, 7, 12, 13, 14 en 15) verschillen met elkaar van gevelontwerp en metselwerk. Welke spreekt u het meeste aan? Deze woningen zijn maar liefst 173m² aan woonoppervlakte groot. De woningen hebben een zij-entree met daar de toiletruimte, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is straatgericht en aan de tuinzijde is de keuken gelegen. Standaard hebben de woningen een aangebouwde garage en op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche. Op de 2e verdieping is een aparte bergruimte met daar de witgoedaansluitingen alsmede de opstelling van de apparatuur. De ruime zolder biedt mogelijkheden voor het realiseren van een extra slaapkamer of werkkamer. Ook behoort het aanbouwen van een bijkeuken tot de mogelijkheden.

Alles wat u nodig heeft, vindt u gewoon op loop- en fietsafstand van uw nieuwe woning in Bospark Ekelenberg. Op slechts 800 meter liggen al de eerste centrumvoorzieningen van het dorp Zuidwolde; winkels, de bouwmarkt, een basisschool, een huisartsenpraktijk en sportfaciliteiten.

Zuidwolde ligt in het hart van Drenthe, dus mooi centraal en dichtbij alle uitvalswegen. Zwolle ligt op een half uurtje rijden, Amsterdam en Amersfoort is slechts binnen 1,5 uur te bereiken. In een kwartier bent u met de auto al in Hoogeveen, in 20 minuten in Meppel en in Ommen. In een uur rijden bent u al in Groningen.

Aan de zuidkant wordt Zuidwolde begrensd door de Reest, de minst aangetaste beek van Drenthe. De Reest wordt omzoomd door prachtige bos- en heidegebieden waar verschillende fiets- en wandelroutes doorheen lopen.

Het behoort tot de mogelijkheden om uw favoriete 2-1 kap woning te plaatsen op deze kavel. Dan kan er een meer-/minderwerkprijs opgevraagd worden van het type naar keuze. Op deze kavel kunnen worden geplaatst het type Blauwspar en Cypres. Het is een grote familie aan type woningen. Indien er al een keuze is gemaakt door de optant/koper van de andere helft, dan is er geen keuze. Dan komt hetzelfde type op deze kavel. Dit is op te vragen via ons kantoor.

Kenmerken van deze woning

Overdracht
Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 545.000,-
Aanvaarding
IN_OVERLEG
Inhoud
652 m3

Kenmerken van deze woning

Overdracht
Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 545.000,-
Aanvaarding
IN_OVERLEG
Inhoud
652 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Indeling
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Inhoud
652 m3
Energie
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp
Warmwater
Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
234 m2
Positie
Zuid
Achterom
Ja
Bergruimte
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Parkeergelegenheid
Soorten
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Elektra
Capaciteit
1
Oppervlakte
15 m2
Isolatievormen
Geen isolatie
Dak
Dak type
Zadeldak
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Glasvezel kabel, Zonnepanelen
Overige
Permanente bewoning
Ja
Waardering
Uitstekend
Waardering
Uitstekend
Deel deze woning via:

Inschrijven

Je kunt je nu inschrijven voor één van deze woningen.

Ik wil mij inschrijven