Appartementen verdieping

€ 415.000,-

De verkoop is gestart! In De Bakkerij komt een gevarieerd aanbod aan woningen. Dit prachtige plan bestaat uit 4 moderne appartementen, 6 comfortabele patiowoningen en 4 stijlvolle twee-onder-één-kap woningen. Voor ieder wat wils! De woningen in De Bakkerij zijn helemaal klaar voor de toekomst! Er wordt hier gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en goede isolatie […]

De verkoop is gestart!

In De Bakkerij komt een gevarieerd aanbod aan woningen. Dit prachtige plan bestaat uit 4 moderne appartementen, 6 comfortabele patiowoningen en 4 stijlvolle twee-onder-één-kap woningen. Voor ieder wat wils!

De woningen in De Bakkerij zijn helemaal klaar voor de toekomst! Er wordt hier gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en goede isolatie waardoor u duurzaam en bewust woont. Alle woningen hebben een bodemwarmtepomp (verwarming en verkoeling) en zonnepanelen. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor het milieu!

Als u kiest voor een appartement op de verdieping, dan heeft u een zee aan ruimte. Het appartement is toegankelijk middels trapopgang aan de achterzijde van het gebouw. Aangekomen op de verdiepingen hebben beide appartementen een eigen dakterras en entree. Het bijzondere aan deze appartementen is dat ze maar liefst 2 eigen woonlagen hebben.

Vanaf het dakterras is er toegang tot het eigen appartement, met daar een halpartij voorzien van de toiletruimte alsmede de trapopgang richting de slaapkamers. De halpartij geeft ook toegang tot de royale woonkamer/keuken. De prachtige woonkeuken is vrij in te delen naar eigen smaak/wensen en de woonkamer met frans balkon biedt een fraai uitzicht op de Hoofdstraat. Op de verdieping zijn 2 tot 3 slaapkamers aanwezig alsmede een aparte wasruimte en badkamer.
De badkamer en toiletruimte worden ingericht met kwaliteitsmerken Villeroy & Boch en Grohe.

In De Bakkerij woont u in het centrum van Zuidwolde, waardoor u optimaal kunt profiteren van de charmante omgeving en de faciliteiten die dit levendige dorp te bieden heeft. Met winkels, restaurants, scholen en recreatieve voorzieningen binnen handbereik, biedt De Bakkerij de perfecte balans tussen rustig wonen en een bruisend dorpsleven. Geniet van dit dorp, omringd door prachtige natuur en groene landschappen. Ontdek de nabijgelegen bossen, fietspaden en parken voor ontspanning en recreatie.inschrijven
plan hier direct je bezichtiging
Deel deze woning via:

Inschrijven

Je kunt je nu inschrijven voor één van deze woningen.

Ik wil mij inschrijven