Hentenaar Makelaardij o.z.

Kim Spijkerman

NVM Assistent Register Makelaar

"Ik maak elke bezichtiging zo laagdrempelig mogelijk, waardoor de spanning vaak op de tweede verdieping al van hun schouders afvalt."

Assistent makelaar Kim Spijkerman is geboren en getogen in Zuidwolde. Na een kleine uitstap naar Hoogeveen woont ze nu alweer 13 jaar met haar man, twee stoere jongens en een labrador in een ruime 2-onder-1-kap in Zuidwolde. Vooral de combinatie van de dorpse gemoedelijkheid en toch alle voorzieningen en de grote steden binnen handbereik zorgen ervoor dat Kim hier niet meer weggaat. Kim: “Ons huis staat aan de rand van het dorp op een lekker ruim perceel. Vooral de rust, de groene omgeving en mijn familie in de buurt vind ik heerlijk.”

Al sinds 2003 helpt Kim kopers en verkopers in een spannende periode van hun leven. Vooral door ze op hun gemak te stellen, passend advies te geven en dat altijd met een grote glimlach. Kim: “Ik maak elke bezichtiging zo laagdrempelig mogelijk, waardoor de spanning vaak op de tweede verdieping (waar we beginnen) al van hun schouders afvalt. Vervolgens krijgen ze alle tijd om rustig rond te kijken.”

Kim: “Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik dagelijks nieuwe mensen ontmoet en ervoor kan zorgen dat kijkers altijd met een goed gevoel de deur weer uitlopen. En met extra verkooptips help ik verkopers hun woning zo goed mogelijk te verkopen. Gelukkige gezichten, die zorgen ervoor dat ik nog iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga.”

De gezichten van Hentenaar Makelaardij

Het kloppend hart van Hentenaar Makelaardij is het enthousiaste team. Benieuwd wie er staan te springen om voor jou aan de slag te gaan? Bekijk dan de gezichten van Hentenaar Makelaardij.

Stel hier je vraag!
Hentenaar Makelaardij o.z.

Cookies helpen onze diensten te verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies Meer informatie